Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legnagyobb badarság,...

Mi volt a legnagyobb badarság, amit tanácsként kaptatok a gyerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem az, amikor anyuKám azt mondta, szoptatás előtt tegyek meleg takarót a mellemre, mert a gyerek azért köhög, mert hideg az anyatejem...
2009. júl. 28. 10:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/128 anonim ***** válasza:
91%

Irjunk egy konyvet :)

Meg mindig nevetek az utazoagyon :D

a kismacskas

2010. ápr. 10. 23:08
 42/128 anonim ***** válasza:
96%

draga edesanyam tanacsai:

-ne menjek ultrahangra, mert sugarfertozest kap a baba

-ne szedjek terhesvitamint, mert az csak a gyogyszergyarak vagyonanak gyarapitasara szolgal, es tele van olyan szerekkel, amitol beteg lesz a baba es kesobb megtobb gyogyszert kell majd venni

-csak textilpellust szabad hasznalni, mert nem tesz jo a babanak az eldobhato, fertozest kap tole

-a baba labat szorosan le kell kotni polyaban, hogy kiegyenesedjen a laba

-tapszert nem szabad adni a babanak, sem bebi etelt, inkabb tehentejet, teat es hust osszetorve

2010. ápr. 10. 23:12
 43/128 anonim ***** válasza:
100%

A párom anyja,azt mondta nekünk(több hülyeség mellett),hogy nem szabad puszilgatni a pici baba arcát,mert baja lesz tőle..Mire én: igen,szeretethiánya..

Meg állandóan azzal zaklatott,hogy tegyük le az kiságyat/fekvőrészt/,mert csak úgy fog megtanulni felállni..Akkor volt 4 hónapos..

2010. ápr. 10. 23:53
 44/128 anonim ***** válasza:
100%

Oh, LOL!

Hat szakadtam nagyokat:D Az ördöggel cimboralo kinyilt szemü kisbaba a kocsi möge kötve az utazoagyban szappannal a fenekeben :D

Sajnos tenyleg sok ostoba elavult tanacsot kaptam en is, de en mar az elejen leszögeztem,hogy mindenröl van velemenyem es amit en tartok jonak azt fogom csinalni(igy elkerültük a sertödeseket)

De a legjobb tanacs ez volt: a hasamat csak fenntröl lefele szabad simogatnom, mert ha körbe-körbe vagy lentröl felfele simogatom, a baba majd nem talal ki :)

2010. ápr. 10. 23:58
 45/128 anonim ***** válasza:
89%

ATYA EG!!! Elteved vagy mi van??

Azt tanacsolom Neked, ha legkozelebb babat varsz dugj be utjelzo tablakat, hogy konnyen kitalajon :P

a kismacskas :D

ez asszem rajtam marad :P

2010. ápr. 11. 00:07
 46/128 anonim ***** válasza:
100%

A vitaminokat en is megkaptam meg a terhesseg elejen....az csak mereg a babanak....anyos pajti szerint a husban es a borban van a vitamin.

a kismacskas :)

2010. ápr. 11. 00:12
 47/128 anonim ***** válasza:
97%

Nem akartam végig olvasni, de muszáj volt. Nagyon jók!!!

Az én anyukám azt mondta,

- ne igyak szoptatás közben, mert félrenyel a baba.

- amikor elkezdett nagyon sokat aludni: na most már jó a tejem

- 6 hónapos koráig nem kapott tejcsin kívül mást a babám, most egy éves.Múlthéten megjegyezték amikor itattam, igyál drága, tavaly úgysem kaptál inni...

Egy ismerősöm megkérdezte, az még oké, hogy a faros baba kap levegőt bent,mivel kint van a feje a vízből, de amelyik nem ül, az hogy lélegzik???

Anyósom nem simogatta meg terhesen a hasam, mert azt hallotta, ha anyós hozzáér a pocihoz, csúnya lesz a baba. :D

Írjatok még, még!!

2010. ápr. 11. 00:14
 48/128 anonim ***** válasza:
100%

Kedves édesapám mondásai:

A babám 4 hónapos korától álandóan azt mondogatta hogy mikor adok már neki rendes ételt, biztos azért sír mert már nagyon unja az anyatejet... (5 és fél hós koráig csak anyatejes volt)

Hagyjuk kicsit sírni had erősödjön a tüdeje

Babám 7 hós de még nem tud egyedül ülni, fele ennyi idős volt amikor apukám "gyakorolta" vele az ülést ami abból állt hogy felültette és hagyta hogy eldőljön a kanapén

Na ezektől eléggé kiakadtam :)

2010. ápr. 11. 00:33
 49/128 anonim ***** válasza:
96%

Hat kedves kismacskas :D magyarazat nem volt hozza csak a tilalom, de bizonyosan elvesztette volna az iranyerzeket a baba :D Bar megis kitalat valahogy :D De lehet, hogy megfogadom a tanacsodat es bevezettetem a villanyt es kivilagitott autopalyat epittetek a következö babanak hogy ne legyen gond a has simogatasbol :P

Agyalok folyamatosan es jönnek vissza az emlekek meg a sok okossag :D Bar ez ami eszembe jutott uhh...

A kisfiam rengeteget csuklott es mindenki "eszehez" merten adta a tanacsokat sorban: (ahelyett hogy annyit mondott volna, hogy majd elmulik hagyjam, mert a babat nem idegesiti-de szerencsere utana neztem a neten es a kinzasok elött rajöttem erre)tehat a praktikak babacsuklasra (leghumanusabbtol): nevettessem meg, csikizzem, szoptassam meg, itassak vele hideg vizet, itassak vele sos vizet!!! ugyanez hideg langyos es meleg variacioban, etessek vele sot!!!, itassak vele citromlevet, etessek vele citromot, itassak vele ecetet!!! ijesszem meg hogy sirjon!!! De amikor egyik ismerösünk azt kezdte magyarazni (meg nincs babaja) hogy lehet inkabb valahogy nem kellene levegöt vennie a babanak egy picit, befogni az orrat meg a szajat... na ott elszakadt a cerna.

Oh, ezt hogy elfelejtettem mar(mondjuk jobb is), hm regen volt, az a sok jotanacs :P

Majd meg irok ha beugrik valami.

2010. ápr. 11. 01:36
 50/128 anonim ***** válasza:
100%

Hűűű akkor én bajba vagyok a piros cuccokkal mert a nappaliban piros az ágytakaró, párnák, szőnyeg...a fiam biztosan sokat cimborál az ördöggel :-)))

Egyébként azt hogy a gyereknek pálinkás kenyeret kell adni már én is hallottam, a barátnőm dédije mondta. Vicces de szerintem ezt simán régen megcsinálták.Azon kívül a dédi azt is ajánlota hogy ha nem akar a barátnőm szoptatni tegyen a melléhez vaskefét és majd akkor a gyerek többet nem akar szopni..... ez azért brutális.

Szóval nem normális tanácsokat lehet kapni. Az egy dolog, hogy vicces, de viszont az szomorú, hogy ennyi sötét ember van!!!

2010. ápr. 11. 02:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!