Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legnagyobb badarság,...

Mi volt a legnagyobb badarság, amit tanácsként kaptatok a gyerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem az, amikor anyuKám azt mondta, szoptatás előtt tegyek meleg takarót a mellemre, mert a gyerek azért köhög, mert hideg az anyatejem...
2009. júl. 28. 10:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/128 anonim ***** válasza:
100%
Vááááá, leköpte a gyereket????? Ez már nem is vicces! Nem tudom mit szóltam volna de biztosan nem szépet. Lehet, hogy visszaköptem volna mert az öregek se jó alvók. :p
2010. ápr. 16. 21:59
 92/128 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémet nem köpték le,mégis jó alvó..Ha valaki leköpte volna,én biztos keresztbe pisilném le!!
2010. ápr. 17. 00:17
 93/128 anonim ***** válasza:
72%
Ahogy így végigolvastam a hozzászólásokat az jutott eszembe, hogy hát csoda hogy élünk. Anyáink ezek szerint full tájékozatlanok voltak és úgy csináltak mindent, ahogy a nagyszüleink, dédszüleink mondták.
2010. ápr. 17. 11:33
 94/128 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a gyerekeink is ugy fogjak gondolni 20-30 ev mulva, hogy mi is azok voltunk :)

a kismacskas

2010. ápr. 17. 13:41
 95/128 anonim ***** válasza:
91%

nekem nincsenek ilyen jó storiaim,de öcsém arany köpése:

mentünk kirándulni négyen,+ kislányom,de két autóval kellett menni,mert hát visszük a baba kocsit is,erre öcsém:miért nem a beteg hordóba hozod?/bébi hordó/

2010. ápr. 18. 18:33
 96/128 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm tetováló szalonban dolgozik. Amikor terhes voltam, azt mondta, hogy nehogy tetováltassak terhesen (magamtól is tudom, hogy nem szabad, eszembe sem jutott), mert akkor a gyerek olyan színű bőrrel fog születni, amilyen színnel tetováltak :D

Jaj, meg öcsém (20 éve, akkor 18 volt) egyszer nagyon kiakadt rám :D Kb. 1-2 hetes volt a fiam, és kaptunk egy csomó újszülött ruhát, body-kat meg ilyeneket, és az egyik virág mintás volt, egy kislányé volt. Én meg otthonra azt adtam a fiamra, mert mondom úgysem látja senki, aztán ruha ruha, teljesen mindegy milyen a minta. Öcsém meg pont ott volt, és jól lehordott, hogy ettől személyiség zavara lesz a gyereknek, meg attól lesz valaki homoszexuális, ha gyerekkorában lányosan öltöztetik.

Jaj, meg azt is öcsém mondta, hogy terhesen olvassak matek és fizika tankönyveket, hogy jól tudjon számolni majd a gyerek ha nagy lesz.

Meg azt nekem is mondták többen, hogy nem szabad a pici gyereket kivinni temetőbe a szellemek miatt. De ez szerintem inkább olyan dolog, hogy aki hisz a szellemekben, az betartja, aki meg nem hisz bennük, az nem.

Amúgy aki borzongani akar egy kicsit, az ezt olvassa el :D Nem semmi módon gondozták régen a babákat [link]

2010. jún. 24. 11:51
 97/128 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ez még ide tartozik [link]
2010. jún. 24. 12:01
 98/128 anonim ***** válasza:
100%

Azota is kaptam nehany "tanacsot".

11 honapos a kisfiam meg nem megy de 9 honapos kora ota maszik.

Egy 50 koruli asszony leszidott mikor latta a fiamat maszni,hogy:latod,ezert nem megy meg a fiad mert hagyod maszni:D:D:D

Nem tudtam,hogy sirjak vagy nevessek.

2010. jún. 24. 14:59
 99/128 anonim ***** válasza:
100%

Én is írtam már korábban.

Most a kisággyal kapcsolatban kaptam egy megjegyzést. Állítható magasságú kiságyat nézegettünk egy bababoltban. Erre egy nő odaszólt, hogy ha a gyereket magasan (az fenti pozicióban) altatjuk, akkor felnőttkorában tériszonya lesz. Jobb lenne ha a földön aludna, mert úgy van a legközelebb a természetes alvóhelyzethez. És valahogy eljutott oda, hogy az ősember sem ágyban altatta a gyereket, mégis felnőtt!

Csak azt nem értem, miért megy egy ilyen bababoltba, hisz az ősember sem járt :-D

2010. jún. 24. 15:13
 100/128 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok :)

Meg egy aranyos bolcsesseggel szolgalhatok Nektek :)

Elegge megfaztam 2 napja es szaj maszkban vagyok itthon es mindig ferotlenito zselezem a kezem, hogy a lanyom el ne kapja.

Erre azt a tanacsot kaptam, hogy tok felesleges ellene vedekezni, hiszen a babaknak ugy sincs imunrendszere igy nem is tud beteg lenni, mert nincs ami legyenguljon.

Nem tudtam sirjak vagy nevessek kinomban :D

a kismacskas

2010. jún. 24. 23:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!