Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legnagyobb badarság,...

Mi volt a legnagyobb badarság, amit tanácsként kaptatok a gyerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem az, amikor anyuKám azt mondta, szoptatás előtt tegyek meleg takarót a mellemre, mert a gyerek azért köhög, mert hideg az anyatejem...
2009. júl. 28. 10:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/128 anonim ***** válasza:
93%
A férjem mamája kedvesen megjegyezte, hogy ha fáj a baba hasa, akkor dugjak a fenekébe egy kis darab szappant (??!!), mert attól jobban lesz. Mikor mondtam, hogy köszi a tanácsot, de ilyennel biztos nem fogom szadizni a gyerekemet, még ő volt megsértődve.
2009. júl. 30. 17:25
 32/128 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az anyukám azt mondta,hogy nem nézhet a babám tükörbe mert megigézi magát?!Nem igazán értem,kicsit hsonló az ördögöshöz.

Anyóstól: 2hónapsan,mikor adok már neki rendes ételt?,mert az ő gyerekei már kaptak már 4hónaposan.

Mondom,ok,de 2hónaposak vagyunk...(különben sem adnék semmi mást a babámnak az anyatejem kívül 6hónapos koráig)Erre benyögte: Nem baj,majd ha vigyáz az unokára,majd ő megkóstoltatja és úgyse mondja el.

Lehet ez nem pont tanács,de nálam kicsapta a biztosítékot!!

Az utazóágy nagyon tetszett!!!:)

2009. okt. 26. 00:19
 33/128 anonim ***** válasza:
100%

Kösz, hogy kiemelted a kérdést, kár lett volna erről lemaradni. :-) Csak lesek mik vannak. :-)))

Én csak a szokásos tippeket kaptam, hogy ne vágjam le a körmét mert nem fog visszanőni,meg hogy hajat se szabad vágni,mert az se nő ki újra.Még terhesen azzal fárasztottak, ég-e a gyomrom, mert ettől függ lesz-e haja. :-)

2010. ápr. 10. 22:31
 34/128 anonim ***** válasza:
96%
Anyósom szerint a fiam azért tüsszentett, amikor beléptem a szobaajtón, mert a konyhából bejött a levegő, mikor kinyitottam az ajtót és már meg is fázott. Ahogy ő szokta mondani: megfújta a szél! Lakáson belül.
2010. ápr. 10. 22:31
 35/128 anonim ***** válasza:
100%
22:31-es vagyok. Azt nekem is javasolta anyósom, hogy dugjak szappant a fenekébe, mert volt, hogy nehezen kakilt.
2010. ápr. 10. 22:33
 36/128 anonim ***** válasza:
100%

Kedves anyosom:

Most 8 hetes a kislanyom!!

* ha sir a baba adjak neki palinkas kenyeret vagy makteat

* olyan szep amikor sir (hozza teszem sikitott a fajalomtol, mert nem jott ki a puki)

* ha vissza bukik etelt tejbegrizt kell neki adni

* 2-3 hetesen mar adhatok neki gyumolcsot zoldseget, 2 honaposan mar hust is

* nem kell sterilizalni a cumikat, cumisuvegeket, mert nem lesz immunrendszere a babanak

* ha leesik a foldre az utcan a cumi rogton adjam vissza a babanak mert 3 veka homokot meg kell ennie

Ezek a tanacsok.

Most voltak nalunk 1 hetig latogatoban,( kulfoldon elunk )

es CSOKIT hoztak az unokanak ajandekba amit meg akartak vele etetni.

Husvet alakalmabol meg akarta apos locsolni kolnivel.

Kozoltek, hogy azert van szorulasa idonkent a lanyomnak, mert meg nem adok neki hust.

Az utolso nap megbogettem anyost, mert kozolte, hogy en nem jol nevelem a lanyomat, mert tapszert kap es nem tehentejet.

NO COMMENT!!!

Sajnos O idegesito fele.

De az utazo agy es az ordoggel valo cimboralas nagyon nagy :D

A kedvencem az volt amikor a hugom szuletett (12 eves most) a keresztanyam szomszedja megkerdezte, hogy az 1 honapos hugomnak kinyilt-e mar a szeme.

Hatartalan az emberi butasag.

2010. ápr. 10. 22:43
 37/128 anonim ***** válasza:
95%
Kinyilt-e már a szeme? HA-HA-HA! Ez jó!! Mint a kismacskáknak...
2010. ápr. 10. 22:46
 38/128 anonim ***** válasza:
100%
Én állítólag hibát követtem el, hogy két-három hetesen nem kezdtem el ismerteti vele a mandarin ízét!
2010. ápr. 10. 22:49
 39/128 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak, én is külföldön élek, és augusztusra várom a babámat. Anyósomék hozzám is jönnek látogatóba----már előre félek a jó tanácsoktól:D

Nekem azt mondták, hogy nem szabad egy éves koráig vágni a haját, mert akkor ritka lesz a haja, ha vágom.

Nagyon jót derültem a válaszokon, köszönöm a párommal együtt a felejthetetlen tanácsokat.

A pirosra majd odafigyelünk mi is:D

2010. ápr. 10. 22:52
 40/128 anonim ***** válasza:
100%

Mire végig olvastam kicsordult a könnyem a nevetéstől :)

Nekünk van olyan ismerősünk, aki megkérdezte hogy megismeri e már a "gyerek" az anyukáját meg az apukáját... akkor már fél éves volt!

Én csak annyit mondtam, hogy mikor közöttünk fekszik, még sosem tévesztette el, hogy kitől jön a tejcsi :)

Az utazóágyas örödögien jó:)))

No meg a macskás ;)

2010. ápr. 10. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!