Mi volt a legnagyobb badarság, amit tanácsként kaptatok a gyerekkel kapcsolatban?
Nekem az anyukám azt mondta,hogy nem nézhet a babám tükörbe mert megigézi magát?!Nem igazán értem,kicsit hsonló az ördögöshöz.
Anyóstól: 2hónapsan,mikor adok már neki rendes ételt?,mert az ő gyerekei már kaptak már 4hónaposan.
Mondom,ok,de 2hónaposak vagyunk...(különben sem adnék semmi mást a babámnak az anyatejem kívül 6hónapos koráig)Erre benyögte: Nem baj,majd ha vigyáz az unokára,majd ő megkóstoltatja és úgyse mondja el.
Lehet ez nem pont tanács,de nálam kicsapta a biztosítékot!!
Az utazóágy nagyon tetszett!!!:)
Kösz, hogy kiemelted a kérdést, kár lett volna erről lemaradni. :-) Csak lesek mik vannak. :-)))
Én csak a szokásos tippeket kaptam, hogy ne vágjam le a körmét mert nem fog visszanőni,meg hogy hajat se szabad vágni,mert az se nő ki újra.Még terhesen azzal fárasztottak, ég-e a gyomrom, mert ettől függ lesz-e haja. :-)
Kedves anyosom:
Most 8 hetes a kislanyom!!
* ha sir a baba adjak neki palinkas kenyeret vagy makteat
* olyan szep amikor sir (hozza teszem sikitott a fajalomtol, mert nem jott ki a puki)
* ha vissza bukik etelt tejbegrizt kell neki adni
* 2-3 hetesen mar adhatok neki gyumolcsot zoldseget, 2 honaposan mar hust is
* nem kell sterilizalni a cumikat, cumisuvegeket, mert nem lesz immunrendszere a babanak
* ha leesik a foldre az utcan a cumi rogton adjam vissza a babanak mert 3 veka homokot meg kell ennie
Ezek a tanacsok.
Most voltak nalunk 1 hetig latogatoban,( kulfoldon elunk )
es CSOKIT hoztak az unokanak ajandekba amit meg akartak vele etetni.
Husvet alakalmabol meg akarta apos locsolni kolnivel.
Kozoltek, hogy azert van szorulasa idonkent a lanyomnak, mert meg nem adok neki hust.
Az utolso nap megbogettem anyost, mert kozolte, hogy en nem jol nevelem a lanyomat, mert tapszert kap es nem tehentejet.
NO COMMENT!!!
Sajnos O idegesito fele.
De az utazo agy es az ordoggel valo cimboralas nagyon nagy :D
A kedvencem az volt amikor a hugom szuletett (12 eves most) a keresztanyam szomszedja megkerdezte, hogy az 1 honapos hugomnak kinyilt-e mar a szeme.
Hatartalan az emberi butasag.
Utolsónak, én is külföldön élek, és augusztusra várom a babámat. Anyósomék hozzám is jönnek látogatóba----már előre félek a jó tanácsoktól:D
Nekem azt mondták, hogy nem szabad egy éves koráig vágni a haját, mert akkor ritka lesz a haja, ha vágom.
Nagyon jót derültem a válaszokon, köszönöm a párommal együtt a felejthetetlen tanácsokat.
A pirosra majd odafigyelünk mi is:D
Mire végig olvastam kicsordult a könnyem a nevetéstől :)
Nekünk van olyan ismerősünk, aki megkérdezte hogy megismeri e már a "gyerek" az anyukáját meg az apukáját... akkor már fél éves volt!
Én csak annyit mondtam, hogy mikor közöttünk fekszik, még sosem tévesztette el, hogy kitől jön a tejcsi :)
Az utazóágyas örödögien jó:)))
No meg a macskás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!