Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legnagyobb badarság,...

Mi volt a legnagyobb badarság, amit tanácsként kaptatok a gyerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem az, amikor anyuKám azt mondta, szoptatás előtt tegyek meleg takarót a mellemre, mert a gyerek azért köhög, mert hideg az anyatejem...
2009. júl. 28. 10:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/128 anonim ***** válasza:
100%
Tejallergiás 4 hónapos babámnak anyósom tejbegrízt javasolt, és hogy vágjam le a cumi tetejét. (Jelzem 1 hétig voltunk kórházba a tejallergia miatt)
2009. júl. 28. 10:45
 12/128 anonim ***** válasza:
100%

nekem pont az ellenkezőjét mondták a kórházban,hogy a szájukon nem tudnak levegőt venni.ja és a legszebb:ha csuklik a baba,húzzam meg a nyelvét.

10:23-as

a volt barátnőd nevel gyereket?vagy ő is anno az ördöggel cimborált?

ja és a sógorom(pristinai)a gyereket kis korában le kell zárni a kútba-és nem fog félni.

Szóval ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye(csak az anyja rossz tanácsot kapott :-D )

2009. júl. 28. 10:48
 13/128 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk még meg sem született babához is jó tanács járt!

Barátnő:Ne takard ki a hasad,mert megfázik a baba a pocidban!

(24 fok volt a lakásban.)

Meg,hogy ne járjak magassarkú cipőben,mert a gyerek lábujjhegyen fog járni.

no komment

2009. júl. 28. 10:50
 14/128 anonim ***** válasza:
78%

Kérdeztem ITT,hogy hogy csinálja babának a cukkinit,válaszul ezt kaptam:pici vízben megpárolom az apróra vágott cukkinit, bele fokhagyma, besűrítem keményítővel, teszek bele tejfölt.

ehez a kérdéshez irtak még lilahagymás,pirosppaprikás rátásra tegyem a cukkinit.6 hós babának gondoltam,nem az apukájának:))

2009. júl. 28. 10:51
 15/128 anonim ***** válasza:
97%
A sógornőm a 3 hetes fiamra azt mondta, hogy sárga, nem eszik eleget, félóránként ébresszem etetni. A babám 3 óránkért kért enni a kezdetektől és egy evésre már 1 hetesen is 100g között szopizott. Miután halálra rémültem, és hívogattam az orvost, hogy 3 hetesen besárgult a babám, kiderült, hogy a sógornőm (3 gyerekes anyuka-mindhárom gyerek sárga volt 6 hetes koráig) csak azért látta a picúromat sárgának, mert lámpafénynél, egy narancssárga falú szobában látta...
2009. júl. 28. 10:55
 16/128 anonim ***** válasza:
98%
Sogorom es sogornom azt mondtak, hogy 3 honaposan mar elkezdhetem bilire szoktatni a kicsit, mert az o gyerekuk mar 4 (!!!) hosan allitolag szobatiszta volt. Az enyem meg ulni sem tudott 7 honapos koraig, nemhogy bilibe kakilni.... :))
2009. júl. 28. 11:01
 17/128 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyan nem tanács, de egy felnőtt nő ismerősöm megkérdezte, hogy sír-e már a baba /2 hós volt/.

???!!?*** /Mi?/

Merthogy a pici babák még nem tudnak sírni, csak ha nagyobbak lsznek nem?

Az a durva, hogy ő halál komolyan azt hitte, hogy az újszülöttek nem tudnak sírni. Jövőre akar szülni egyébként.

2009. júl. 28. 11:03
 18/128 anonim ***** válasza:
100%

A fiam rossz alvó volt, ezért pipettával konyakot kellett volna csepegtetnem a szájába...

De ez semmi az ördöggel cimborálóshoz képest:)

2009. júl. 28. 11:05
 19/128 anonim ***** válasza:
91%
Tök jó kedvem lett:D:D
2009. júl. 28. 11:46
 20/128 anonim ***** válasza:
94%
Fergeteges! S vannak akik megfogadják...?:-)
2009. júl. 28. 12:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!