Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legnagyobb badarság,...

Mi volt a legnagyobb badarság, amit tanácsként kaptatok a gyerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem az, amikor anyuKám azt mondta, szoptatás előtt tegyek meleg takarót a mellemre, mert a gyerek azért köhög, mert hideg az anyatejem...
2009. júl. 28. 10:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/128 anonim ***** válasza:
79%

De ez annyira idegesítő nem?Én tuti ki fogok akadni ha még egyszer ilyet szól.Mert majd jön a babalátogató,hogy miért sír,biztos ez ,meg biztos az...meg fázik,meg éhes...tuti kiakadok.

(kismama vagyok,akinek megfázik a babája a pociban)

2009. júl. 28. 12:25
 22/128 anonim ***** válasza:
94%
Mik vannak! Te jó ég... Az ördögös az csúcs! :-D
2009. júl. 28. 12:48
 23/128 A kérdező kommentje:
Úgy látom, sikeres kérdést tettem fel. A hülyeség határtalan...
2009. júl. 28. 13:08
 24/128 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tanácsot kaptam, hanem inkább én okoztam "meglepetést" az egyik ismerősömnek.

Kérdezte hogy nézünk-e már mesefilmet? Még nem volt 2 hónapos a fiam. Azt hittem viccel, de NEM.

Vagy amikor 6 hónapos volt. Adtam-e már neki csokit? Nem?? Hát miért nem evett még édességet a gyerek?

2009. júl. 28. 13:43
 25/128 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok aki az ördögöst irta,szàmomra is csucs volt.Egyébként valaki kérdezte hogy van -e gyereke?

Igen 3!

És a 2 éves kislànynak ö is leborotvàlta a hajàt,bàr az a pletyka terjed,hogy azért vàgta le,mert tetves lett,és val.szinü,hogy ne legyen szégyenbe,velem is leakarta vàgatni a babàm hajàt,bàr az ördögös dolgot nem lehet ugy ràfogni semmire se.

Ja és 25! éves a hölgy.

2009. júl. 28. 14:12
 26/128 anonim ***** válasza:
97%
Nekem azt mondták, hogyha nyolc hónapos lányom nem kap túrórudit meg csokit akkor az élet élvezetétől fosztom meg...aztán kérdezték, hogyha ilyeneket nem kap akkor mit eszik: mondom zöldség, gyümölcs, husi...olyan szemeket meresztettek mintha azt mondtam volna, hogy semmit, éheztetem egész nap.
2009. júl. 28. 15:11
 27/128 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom felszereltette a gyerekülést a biciklijére, hogy majd azzal fogja vinni a lányomat. Ezzel nem is lenne baj, csakhogy még csak 1 hetes volt :-)

2 hetes volt a lányom, amikor a férjem mamája megkérdezte, hogy miért nem adok neki dejbedarát?! 8-O

Szintén ő volt az, aki szerint 40 fok melegben feltétlen kell sapka és takaró a gyerekre. Igaz, hogy semmi szél nem volt, a lányom pedig úgy le volt izzadva, mint ha leöntöttem volna egy vödör vízzel, de ő hajthatatlan volt.

2009. júl. 28. 16:13
 28/128 anonim ***** válasza:
98%

Az én anyósom kiakadt, hogy nem adhat a vasárnapi ebédhez tartozó krumplipüréjéből az unokájának.

3,5 hós volt akkor a manó

Azt mondta, hogy az ő gyerekei ennyi idősen már mindent ettek...

Szegény férjem, már értem, miért olyan válogatós... :-)

Ja, és állandóan azzal nyaggat, hogy hagyni kell sírni a gyereket, bármi is van, ekkora gyereknek még nagy baja nem lehet, különben el lesz kényeztetve.

Pedig olyan tündéri jó kislányom van, nem értem, miért akarja állandóan sírni hagyatni velem.

Szinte sosem sír, de szerinte ez is sok(k)!

Én jókat nevetek az agyhalál ötletein!

2009. júl. 28. 16:16
 29/128 anonim ***** válasza:
96%

Ezt még le kell ide írnom, nem tanács, de én egy hete ezen nevetek!

A barátnőm megkérdezte, hogy hogyan utazik a baba az utazóágyban...

(nincs még gyereke)

Legnagyobb döbbentére elkezdtem magyarázni neki, hogy a kocsi után kötjük, és úgy visszük magunkkal a babát, mert így vízszintes helyzetben tud utazni velünk.

Csak nézett rám nagy szemekkel, erre nem bírtam tovább, és röhögőgörcsöt kaptam.

Szerintem olyan édes volt az őszinte döbbenete!

Meg maga a kérdés... én meg vagyok olyan mocsok, hogy szekálom vele, mert akkora poén volt!

2009. júl. 28. 16:27
 30/128 anonim ***** válasza:
92%

15 év nem szoptatás után sem apadt el a barátnőm teje.

Azt mondta,ha nem lesz tejem,nyugodtan adjam oda neki a babát,majd ő megszoptatja.

Azt már csak zárójelben teszem hozzá,hogy cigizik.

2009. júl. 29. 13:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!