Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jó sírni hagyni a babát?

Miért jó sírni hagyni a babát?

Figyelt kérdés
Nem provokálok, csak kíváncsi lennék, hogy aki hagyja, miért. Én nem vagyok rá képes, úgy gondolom, azért vagyok, hogy segítsek neki.
2012. aug. 12. 14:12
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
64%

"5 éves korig szoptatnak,semmi nem érdekli őket csak a gyerek,szerencsétlen férjet is a 26.nak sorolják"

"az ilyen ítélkezik a többi felett és az ilyen megy ki úgy az utcára hogy 3 hete vizet sem látott"

És még én ítélkezem. Szánalmasak vagytok. Nem értem ez a víz dolog hogy jön ide. Kitől hallottad, hogy aki nem hagyja órákig kétségbeesetten üvölteni a gyerekét, az nem fürdik? Nem értem az összefüggés logikáját, tényleg.

És azt ki mondta, hogy 5 éves koráig szoptatom? Képzeld, a gyerekem 5 hónapos, de már rég nem szoptatom, mert nincs tejem, tápszert eszik. A férjem sincs elhanyagolva, sőt. Ő se bírja hallgatni, ha sír a gyerek, és sokszor ő dajkálja, ha én éppen nem érek rá, vagy pihenni szeretnék. Nagyon nagy gond van a fejetekben. Tévképzeteket gyártotok kifogásnak, saját magatoknak is hazudtok amikor ilyen hülyeségekkel magyarázzátok meg, hogy miért vagytok lusták foglalkozni a saját gyereketekkel.

2012. aug. 15. 21:09
 32/43 anonim ***** válasza:
13%
Már ne is haragudj,de csak leírtam ami itt előfordul.Attól,hogy nem 24 órában 24 órát foglalkozom vele,és nem tartom a kezemben kötöm magamra és kaptam fel még kicsi volt minden nyekkenésre még rengeteget foglalkozom vele,érdekes módon 15 hónaposan ott tart mint egy 1,5 éves,öltözik,egyedül eszik,kiegyensúlyozott,boldog....
2012. aug. 15. 22:41
 33/43 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként az az érdekes, hogy a leggyakrabban nem is a gyakorlatban történő dolgokról van szó, hanem az elvekről.

Az én kislányom is szokott szegénykém sírni. De még mennyit. Tegnap pont 7 percig sírt kétségbeesve a járókájában (mértem), mert ennyi ideig tartott, amíg a sétából hazaérve lecuccoltam és tisztába tettem a nagyot (aki, amióta tanuljuk a szobatisztaságot, kizárólag az utcán hajlandó kakilni, mert ott van rajta pelus.) Aztán sírt a fürdetés után is, már a kiságyban, amíg a nagyot törölgettem, ő pedig éhes volt és fáradt. És minden nap van néhány ilyen alkalom.

Nem vagyok szuperanya, hogy minden ilyen helyzetet meg tudjak oldani. Nem biztos, hogy sokkal kevesebbet sír ő, mint a "sírni hagyott" babák. Csak az a különbség, hogy én ezt nem elvből csinálom! Véletlenül sem azért, hogy meg legyen nevelve, pláne nem, hogy "megtanulja, hol a helye!" Egyetlen oka van: nincs öt kezem, és a másik gyerek ugyanolyan fontos, mint ő.

A kisfiamat soha nem hagytam sírni, nem tartott 15 hónaposan ott, mint egy 1,5 éves, a mai napig nem öltözik egyedül, döcögősen megy a szobatisztaság is. Mégsem érzem, hogy bármit elrontottam volna. Nem verseny.

2012. aug. 16. 07:54
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

" A férjem sincs elhanyagolva, sőt. Ő se bírja hallgatni, ha sír a gyerek, és sokszor ő dajkálja"

Igen, az szuper! Csak tudod az én férjem nappal alszik, éjjel dolgozik!

Figyelj csak! Te hol olvastad, hogy órákig hagyom sírni? 10 percet írtam!

És ez nem elv, hanem kényszer! Ha tudom, hogy minden rendben a gyerekkel, és neki áll sírni, miközbe én mosogatok akkor biztos, hogy nem dobom el az edényeket, és futok be hozzá!

Ha kb.10 perce nem hagyja abba a sírást, na én akkor dobom el az edényeket és futok!

2012. aug. 16. 08:43
 35/43 anonim ***** válasza:
40%
Korábban azt írtad, 25 négyzetméteres garzonban éltek. A férjed tud úgy aludni napközben, hogy a baba ott sír mellette?
2012. aug. 16. 08:50
 36/43 anonim ***** válasza:
0%

Honnan veszed, hogy sír mellette? Te normális vagy?

Nem akkorra szokom időzíteni a házimunkát, mikor a férjem alszik nyugodj meg!

Azért rendes vagy, hogy aggódsz érte! :)

Majd megmondom neki, hogy van egy rajongója! :)

2012. aug. 16. 10:27
 37/43 anonim ***** válasza:
6%
Már megint megtalálták egymást a két tábor élharcosai. Szerintem mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja! Egyáltalán nem biztos az hogy ami az egyik gyereknek jó az a másiknál is beválik. Nem kell sírni hagyni egy gyereket de ha magától is lenyugszik pár perc alatt és az anyuka idegei is bírják akkor minek folyton ölbekapkodni. Ezzel csak azt akarom mondani hogy mindenkinek (babáknak és anyáknak) mások a tűréshatárai. Mindenki hallgasson a saját megérzéseire és felejtse el mások véleményét szerintem. Nem kell senkinek meggyőzni a másikat arról amiről úgy sem lehet.
2012. aug. 16. 13:00
 38/43 anonim ***** válasza:
7%

Utolsó igen, igazad van!

De ha én azt írom, hogy 10percig hagyom sírni, akkor nem tűröm el, hogy rámfogja hogy órákig hagyom sírni!

Ez pedig sztem természetes, hogy megvédem magam!

2012. aug. 16. 14:15
 39/43 anonim ***** válasza:
5%
Kedves 65%os! teljesen megértelek,sajnos az oldal tele van olyan anyukákkal akik az orruknál sem látnak tovább és gondolkodás nélkül hajtogatják,hogy szerintük mi a jó és ki mit csinál rosszul,engem folyton oltogatnak,komolyan mondom gondolkodás nélkül,egy csepp logika nélkül.De én örülök,hogy végre van valaki itt az oldalon aki hasonlóan gondolkodik,mint én,mert már azon gondolkodtam letiltom a gyakori kérdéseket,mert csak felidegesít ha feljövök.Sok anyuka olyan mintaszerűnek mutatja magát,tökéletesnek,és büszkék is arra,hogy arról írnak Ők milyen mártírok és milyen szuperek,a másikat a földbe döngölik ok nélkül,hidd el nekem unatkoznak és elegük van az egészből,mert ugyan ki az az ember aki boldog attól ha 24 órában robotot játszik nem kapcsolódik ki és nem fárad el fizikailag és lelkileg is?!
2012. aug. 16. 18:51
 40/43 anonim ***** válasza:
0%
bocsánat a sok szó ismétlésért, nagyon fáradt vagyok,és épp egy kérdésnél az előbb húztak fel
2012. aug. 16. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!