Ti szoktátok sírni hagyni a babátokat? Ha igen, mennyi ideig és miért?
Lassan 7 hetes a babám, második gyermek. Sajnos elég síros. Csak akkor nyugszik meg, ha a kezemben van, de mint azt gondolom azt ti is tudjátok, ez fizikai képtelenség.
A hasa nem fáj, mert mint azt mondtam, ha felveszem nyugi van. A cumit nem fogadja el, pedig már 6 félét is kipróbáltam. Lassacskán keresztbe törik a hátam a fájdalomtól. Nem beszélve arról, hogy a naggyal is foglalkoznom kell, el kell látnom. Apa szinte csak aludni jár haza. Érdekelne, hogy más is van-e így, és ha igen mit csinál?
Hát én pont úgy tudtam, hogy ilyen pici korban szabad a a legkevésbé sírni hagyni, mert még nem tudnak manipulálni a sírással, hanem egyértelműen vmi szükségletüket, hiányukat, fájdalmukat fejezik ki.
Nálam az is sokat segített, ha jött velem a hordozóban, és látta mit csinálok, és a közelemben volt.
Érdekes, mert nekem még a kórházban is a csecsemősök,meg a védőnő is azt mondta, hogy rafináltabbak a picurok mint gondolnám!
Én az ágyban mellettem fekszik és foglalkozom vele dolog jött be.Meg mindenhol velem volt.Szépen beraktam a hordozóba és főztünk, mostunk, takarítottunk együtt!Nem szokott kézbe!!10 hónapos és már önállóan tök jól el van.Jön megy a lakásban.Én azért sem hordoztam, mert eleve rossz a gerincem, és még ha csak egyedül is állók, akkor is kb 10 perc és már végem van, pedig csak 23 éves vagyok! :/
Neked meg még 2 picivel nehezebb is, mondjuk nem írtad mennyi idős, de gondolom, hogy nem könnyű!
Soha nem hagytam sírni. Nagyon sokat fogtam, mert igényelte. Egy 7 hetes még nem tud hisztizni.
Anyukám folyton azt mondta mikor jöttek látogatóba, hogy elkapatom és nyámnyila lesz. Mikor 7 hónapos volt nem maradt meg senkinél, még az apjánál sem. Most 10 hónaposan teljesen magabiztosan mászik a játszóházakban, barátkozik más babákkal és mosolyog minden idegenre. Bárki foghatja nem sír hanem nevetgél. A biztonságot mindig megtalálta nálam amikor szüksége volt rá és ez mindig így lesz, de teljesen hozza a mintát amit Ranschburg írt (: Fárasztó volt idáig eljutni, de megérte.
4-es válaszoló!
A tüdeje nem tágul a sírástól csak hogy tisztán láss.
SOHA! nem hagyom sírni!
Az első 3 hónapban VÉGIG ölben volt, ezt értsd úgy, ahogy mondom. Vettem is egy hordozókendőt, hogy leegyszerűsítsem a dolgom. Mostmár 6 hónapos, és nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba, magában elvan akár egyik etetéstől a másikig, még alszik is közben egyet, csak ugyes bármilyen jó is ez, azért nem hagyom egyedól, megvannak a foglalkozások napi rutinszerűen minden megy, mint a karikacsapás.
Biztos vagyok benne, hogy ha -bármire is hivatkozva- hagyom sírni, egyedül, szegényt magatehetetlenül újszülött korától, akkor most nem lenne ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!