Szerintetek lehet egyik napról a másikra 2-ről 3 óránkénti szopira szoktatni? Egy rokonom szerint hagyjam sírni addig. Amikor eszik és bealszik, akkor meg fogjam be az orrát, arra felébred. Ti szoktátok ezt? 3 hetes a baba.
én a rokonodat hagynám sirni meg fognám be az orrát... beteg ...
nem szabad! !!!!!!
szépen lassan kihúzni az etetések közti időt de ne éhezzen hogy csak kijöjjön már az a húsz perc...
nem szabad még sirni hagyni. simogasd dúdolj és mesélj neki vagy cicizzen úgy hogy bealudhasson utánna. feküdj mellé és ha elaludt kiveheted a cicit a szájából.
A gyerek nem robot! Jó lenne, ha ez minden anyuka és nő számára világos lenne már...
Neki fogalma sincs, mi az óra, az időpont vagy az időtartam. Ő csak azt érzi, ha megéhezett/megszomjazott (vagy csak anyát szeretné) és akkor jelzi, hogy szopit kér. A figyelmes anyuka pedig ilyenkor mellre rakja. Ennyi.
Nemcsak idejétmúlt, de borzasztóan káros is időhöz kötötten szoptatni! Ha nem akarod, hogy apadjon a tejed, akkor minden ilyen irányú tanácsot sürgősen felejts el!
Befogni az orrát?! Szent ég, kissé korlátolt, aki ilyet mond, már bocsánat!
Ajánlom a figyelmedbe ezt az oldalt, mert érzésem szerint nem ártana neked néhány helyes információ és egy kis bíztatás: www.lll.hu
Talan valami baja van a rokonodnak???!!!
Ilyen butasagot szegeny kisbaba.Szoptasd amikor csak keri,ebben a korban napi 8-12 szopinak lenni kell,foleg a meleg miatt surubben is kerheti.
Befogni az orrat?Befognam en a te rokonodnak!
Ha bealszik es nem szopizott eleget ,tedd le majd ujra vedd fel,nedves ruhaval torolgesd meg az arcat,birizgald a tarkojat stg...
Én soha nem hagytam sírni a lányomat. Ha 1,5 óra után lett éhes vagy szomjas, akkor kapott. szerintem az igény szerinti szoptatás a normális, nem pedig, ha percre pontosan eteti valaki a babáját.
Ennek a rokonodnak a véleményét pedig felejtsd el gyorsan... bocsánat, de nem normális, aki ilyet csinál vagy csak kitalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!