Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnál is cumikázik a baba a...

Másnál is cumikázik a baba a cicin? Amikor már nem szívja, csak dudikázik? És ha ilyenkor leteszem sírni kezd, persze könnyek nélkül. Hagyjam sírni?

Figyelt kérdés
2.5 hetes baba anyukája
2010. dec. 19. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
JOl esik Neki, nem erzi magat egyedul. Hagyd a cicin egy kicsit, hogy megnyugodjon, hogy tudja ott vagy.
2010. dec. 19. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Kislányom is ezt csinálta. Vagy egy hónapig állandóan a cicin lógott, akkor már picit "meguntam", és inkább cicizés után elkezdtem dajkálni, simogatni, meg minden...már kicsit sok volt az egész napos cicizés. Ahogy teltek a hetek egyre kevesebbet akart cicin lenni, csak az volt neki a lényeg, hogy azért érezze, hogy ott vagyok.

Babád még nagyon igényli a közelséget, és hát még nagyon picike. Én nem tudtam volna sírni hagyni őt, de persze az is nagyon nehéz, hogy egész nap csak cicin vagy kézben legyen...Szerintem pár nap, hét kérdése és át fog majd ez alakulni nálatok is.

2010. dec. 19. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Sirni ne hagyd,ahogy no egyre kevesebbet igenyli majd,en multkor lemertem hany percig szopizott 3.5 hos babam kb 2 perc alatt vegzett mindennel.de az atlag 5 perc es mar folytatja is a nezelodest.
2010. dec. 19. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is egyet értek a többiekkel, ezen majdnem mindannyian átmentünk. De eltelik még pár hét, és a végtelenített szopizások szépen beállnak. Sírni semmiképp se hagyd szerintem, 2,5 héttel ezelőttig még egyek voltatok, szüksége van a közelségedre. Jó ötlet, amit az egyik előző hozzászóló írt, hogy próbáld meg másképp éreztetni vele a közelségedet, dajkáld, ringasd, stb. Hátha az is megnyugtatja. Ami nálunk bevált, hogy hason fekve a mellkasomon aludt el. Na így sem tudtam sok mindent csinálni (házimunka stb.), de a baba nagyon jókat aludt. :-)

Kitartás!

2010. dec. 19. 20:10
 5/6 xStefix ***** válasza:

Nálunk 1 évesen is majdnem 1 órás volt az esti szoptatás, nagy részben emiatt.

Úgyhogy ne aggódj, ez nem abnormális, sőt! ;)

2010. dec. 20. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ezt csinálta. Ne hagyd sírni, így érzi biztonságban magát. Adj neki időt.

Könnyeket pedig nagyon ne is várjál, persze mostanában egyre gyakoribb, de elvileg ilyen picin még nem sírnak a babák könnyel.

2010. dec. 27. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!