Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok sírni ovis anyák...

Szoktatok sírni ovis anyák napi ünnepségen?

Figyelt kérdés

2 nap múlva lesz, de én már itthon is sírok a kis versikéken.Megnyugtattak, ez ilyen.

De az ünnepségen, a sok anyuka között nem ciki?

2010. ápr. 27. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

1 miért lenne ciki,hogy Édesanyaként esetleg pityeregni kezdesz?

2 én sírni nem szoktam de nagyon nagyon meghatódom

mindkét gyermekem kis műsorára elmegyek minden évben és minden alkalommal könnyekig hatódom.Készítem is a papírzsepit a kezembe,de azért sírásig még nem jutottam.

2010. ápr. 27. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
amióta anyuka vagyok, hiperérzékeny lettem. Régebben szinte soha nem sírtam, de most meg minden apróságon, főleg, amikor boldog vagyok, ha olyan filmet látok... anyáknapján meg alap, kevés smink és sok zsepi, én így készülök :)
2010. ápr. 27. 13:31
 3/14 A kérdező kommentje:

köszi.:)

én is hiperérzékennyé váltam, de sokan vannak akik meg sem hatódnak igazán ezeken az alkalmakon, vagy csak legbelül.:) nem akarok kilógni a sorból.:)

Másrészt kislányom sem díjazza ha sírok, mindig ő is rákezd, volt kitől örökölnie.:))))

2010. ápr. 27. 13:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig meghatódom és sírni kezdek,anyaként én is érzékenyebb lettem,és eggyáltalán nem ciki,ez ilyenkort megszokott dolog!
2010. ápr. 27. 13:53
 5/14 A kérdező kommentje:
És más anyukák is szoktak vagy egyedül vagytok az ovis csoportban ezzel a dologgal?:)
2010. ápr. 27. 14:19
 6/14 anonim ***** válasza:

Kiskoromban sosem értettem, hogy miért sír a legtöbb anyuka, amikor örülni kell :) Nekem anyukám nem az a sírós fajta.

Én egy picit igen, de így mások előtt nem szokásom.

Barátnőm mesélte, hogy ha anyukája nem pityergett anyák napján, akkor ő volt megsértődve, hogy biztos nem is tetszett neki a vers :D

2010. ápr. 27. 14:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon édes.:) Sosem lehet tudni ugye h ők ezt hogy élik át.:))))
2010. ápr. 27. 14:53
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem ugyan még csak 16 hós a kislányom, de tuti fogok! az első szülinapját is megkönnyeztem. szerintem ez normális. ha te lennél is az egyetlen, ne zavarjon! :)
2010. ápr. 27. 15:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Nálunk majd hogy nem minden anyuka sír,sőt egy alkalommal egy apukát is láttam sírni a meghatotságtól,anyáknapján!
2010. ápr. 27. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

3 éves múlt a picid. Belépsz az oviba, ahova nemrég még úgy vitted, hogy alig akart utána elengedni. Az sem volt régen, hogy pici babaként még beszélni sem tudott. Most meg ott áll előtted, egy szál virággal a kezében, rád néz, és rímekbe szőve, kedves kisgyerekes hangsúllyal mondja el neked, mennyire szeret téged és ragaszkodik hozzád. Édesen odatipeg, átadja a virágot, megpuszil és talán még a füledbe is súg valami szépet! Pár éve még gyermeked sem volt! Most meg egy ilyen gyönyörű élményben részesít téged ez a kis Piciny Nyuszi. Én már most sírok... :)

8 hós baba anyukája :)

2010. ápr. 28. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!