Szoktatok sírni ovis anyák napi ünnepségen?
Figyelt kérdés
2 nap múlva lesz, de én már itthon is sírok a kis versikéken.Megnyugtattak, ez ilyen.
De az ünnepségen, a sok anyuka között nem ciki?
2010. ápr. 27. 13:22
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akinek van még vmi élménye, kérjük ossza meg velünk.:))))
Engem csak az zavart meg hogy az oviban az anyukák akikkel beszéltünk róla állítják hogy ők nem olyan sírósak, én meg tudom magamról, h igen.:))))
2010. ápr. 28. 09:34
12/14 anonim válasza:
Nálunk is majdnem minden anyuka sír, vagy legalábbis nagyon meghatódik. Nemcsak a saját, hanem másik kisgyermek verse is lehet nagyon megható, azon is mindig elsírom magam. Már most, ha rágondolok, hogy jönnek sorban az ovis, iskolás anyák napi ünnepélyek, szinte most tudnék sírni;-((
13/14 anonim válasza:
Nekem csak jövőre megy oviba a kisfiam, de már most sírok, hogy olvasom a válaszokat. Én sajna nagyon érzékeny vagyok, így biztos nem tudom majd magamban tartani a sírást. De szerintem ez normális.
14/14 A kérdező kommentje:
Ha vki visszatérne.:))))
Megvolt az anyák napja, nagyon édesek voltak, egészen a végéig nem sírt senki, aztán betették az úgy szeretném meghálálni c. számot, plusz elmondtak még egy meglepi verset, a legdrágább édesanyát, na akkorra már mindenki sírt.:)))))
2010. ápr. 29. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!