Miért jó sírni hagyni a babát?
Én mindkét gyereket 10 percig hagytam sírni! Ha tudtam, hogy nem éhes és tiszta a pelus, nem fáj semmije.
Hamar megtanulta mindkettő, hogy anyának más dolga is van!
Ebbe beletartozik az is, hogy mindkettő születése óta egyedül alszik el!
Hozzáteszem, mindkét gyerek normális!
Nincsenek elkényeztetve, de tudják hol a helyük!
Én azért szoktam sírni hagyni, mert más dolgom van, például a nagyobbikat öltöztetem, pelenkázom, esetleg a fürdetésre készülünk elő, sajnos, ha nincs itthon a férjem, az sohasem megy sírás nélkül. Ezt is utálom, de sajnos néha képtelen vagyok máshogy megoldani. Nevelési, szoktatási célból soha nem hagyom sírni, éjjel az első nyekkenésére ugrom (mondjuk egy szobában is alszunk, így nem nehéz). Meg van hordozókendőnk is, de egy előre kötött babával sajnos nem lehet mindent elvégezni benne.
Nem hiszem, hogy ez "jó", de ez van. Bízom benne, hogy ettől nem alakul ki benne, hogy anya magára hagyja, hiszen alkalmanként pár percről van csak szó. Míg csak egy gyerekem volt, én sem tudtam elképzelni, hogyan tud valaki ilyet csinálni.
"Persze magukra kötik 5 hónapos korig,szegény gyerek,szegény nő,egy anya nem rabszolga...."
Ez most hogy jön ide? Magamra kötni kényelmes is, praktikus is, a gyerek is szereti, én is, hol a probléma? Jobban szeretem, ha lóg rajtam, mintha a járókájában ordít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!