Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki szereti a babáját, az...

Aki szereti a babáját, az hogy képes sírni hagyni? Pl. Babakocsiban, vagy alvás előtt otthon.

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 19:47
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
68%
Ne már, milyen kérdés ez megint...
2012. jún. 9. 19:52
 2/34 anonim ***** válasza:
29%
Sehogy.
2012. jún. 9. 19:53
 3/34 anonim ***** válasza:
68%

Hát először is,babakocsiban ha ír,néha muszáj hagyni.Mondjuk buszon nyílván nem tudom kikapkodni mivel veszélyes lenne,illetve szoknia is kell,hogy van mikor babakocsiban kell lenni,és pont!

Alvás előtt:az enyém egy ideig sírt.Ott voltam mellette,simogattam,suttogtam neki,ő meg sírt,majd elaludt.Mi ezzel a probléma?És megtanult aludni.

Néha muszáj hagyni sírni,aki azt mondta sose hagyta még,az hazudik!

2012. jún. 9. 19:55
 4/34 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom. Én nem ítélek el senkit ez miatt. DE én sosem hagytam sírni a kisfiamat. Sokan úgy szoktatják le az éjjeli szopiról, hogy sírni hagyják stb. Erre én nem voltam képes, de nem is akartam. pl. Kisfiam 20 hónapos koráig kérte éjjel a cicit 1-2x. Egyszer próbáltam tőle elvenni az éjjelit kb. 1,5 éves korában. DE nagyon sírt, így adtam neki tovább. 25 hónaposan meg elvettem tőle az esti szopit is, minden sírás nélkül.DE semmilyen probléma miatt nem hagytam sírni. Ha kellett fél éjjelen át sétálgattam vele, mert hasfájós volt, és csak úgy aludt, ha ráztam a fenekét.
2012. jún. 9. 19:55
 5/34 anonim ***** válasza:
78%

Mellesleg, hogy válaszoljak is: az én lányom pl. hajnali visszaalvás előtt mindig sírt, már le is írtam egy másik kérdésnél, PONT 65 másodpercig. Nem vicc, lemértük. Az elején ilyenkor mindig kikaptuk, elaludt, visszatettük, újra sírt. Egyszer hagytam az ágyában, mert már nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Rövid idő után mintha elvágták volna, elaludt. Másnap le is mértem, hogy mennyit sír, mielőtt elájul a Manó, 65 mp volt. 3 napig mértem, mindig pont ugyanennyi után aludt el. Már nem veszem ki ennél a tipikus sírásnál, azóta jól alszik. Ilyen is van pl.

Van gyermek, aki olyan szinten altatja magát sírással, hogy amikor kiveszik, folyton megszakad a REM szakasza - láttunk már ilyet alvásklinikán...

A legtöbb anya nem akar ártani a gyerekének, és szereti. Annyira bénák ezek a "sopánkodjunk együtt a rossz anyákon" kérdések...

2012. jún. 9. 19:57
 6/34 anonim ***** válasza:
54%
19.55-ös vagyok. 3 éves már a kisfiam, de a mai napig altatom. Ha kiakarok menni sír. Engem nem zavar, 6 évesen már úgysem igényli, hogy altassam. 1-2x volt, hogy babakocsiban sírt, de akkor kapott cumit, vagy egy kicsit kivettem a kocsiból.
2012. jún. 9. 19:58
 7/34 anonim ***** válasza:
58%

minden gyerekem átaludta az éjszakát 2-4 hetes korától kezdve. Nem hagytam sírni, de nem vettem fel, volt az első 3-5 éjszakán 1-2 perces nyöszörgés, aztán semmi.

Tudni kellmiért sír a gyerek (már pár hónaposnál is hallod) mert nem kap meg valamit amit akar, vagy mert baj van. Ha csak nem az van amit akar, akkor nem kell ugrani, mert később a gyereknek lesz rosszabb, amikor már nem bírod és le akarod szoktatni valamiről, a gverek sokkal többet fog szenvedni, mintha nem azonnal ugrasz ha elkezd sírni.

2012. jún. 9. 20:07
 8/34 anonim ***** válasza:
66%

de hülye kérdés

hát én bizony szeretem a gyerekem,de volt,hogy sírt a babakocsiban csecsemő korában.útközben megéhezett,az utcán nem akartam szoptatni,nem vagyok kisebbség,aki bárhol előkapja a mellét,ráadásul tél volt.ha kikapkodtam volna a gyereket,nem haladtunk volna.így gyorsan hazatoltam,és otthon megetettem

de ezek szerint lehet nem is szeretem,mert nem húztam az időt azzal,hogy kivegyek,és nyugtatgassam az éhes gyereket

másik kérdésben nem tudok válaszolni,soha nem sírt alvás előtt

ja és most már tudom,tényleg rossz anya vagyok a zuhany alatt is szokott sírni,amikor a haját mosom.lehet nem kéne többet megmosnom,pár hét alatt úgyis beáll az öntisztulás

megyek,és elásom magam

2012. jún. 9. 20:09
 9/34 anonim ***** válasza:
2012. jún. 9. 20:12
 10/34 anonim ***** válasza:
48%

ez rövidlátó gondolkodás. Inkább sírjon most pár percet mint később hetekig üvöltsön amikor meg kéne tanulnia egedül aludni, mert pl. itt a tesó, mert nagyinál alszik, mert oviba megy.....

Az injekció is fáj, sír is tőle, de inkább sírjon,minthogy súlyos beteg legyen

2012. jún. 9. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!