Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki szereti a babáját, az...

Aki szereti a babáját, az hogy képes sírni hagyni? Pl. Babakocsiban, vagy alvás előtt otthon.

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 19:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%

Én sem vagyok az a sírni hagyós típus, de ismerek olyat aki igen. Ők ezt azzal magyarázzák, h így lesz jobb később a jövőben a gyereknek, mert ezzel ezt meg azt szokja meg stb...

Tehát valaki a jelenbe él, és annak gondolkodik, h épp mi a jó akkor a gyereknek, ilyen vagyok én, és van aki pedig a jövőre gondol, és úgy próbálja nevelni a gyermekét, h mi lesz neki később jó. Ennyi, ezt szerintem el kell fogadni, vagy legalábbis nem hangot adni a nemtetszésünknek. Eleinte nekem sem tetszett, h a családban nem mindenki így gondolkodik, de mára beláttam, h ahogy engem sem így őket sem lehet meggyőzni, mindenki a saját nézeteit elveit vallja.

Mint a hordozzunk vagy ne, velünk aludjon a gyerek vagy kiságyban, igény szerint szoptass vagy 3 óránként, eldobható vagy mosható pelenka a jobb e. Mindenkinek ami kényelmes, és amit a legjobbnak tart a csemetéjének.

2012. jún. 9. 20:47
 12/34 anonim ***** válasza:
60%

A nagymamáink, sok esetben még anyukáink is hagyták sírni a gyerekeiket, minket. Te úgy érzed, hogy anyukád nem szeret?

Pár éve volt a híradóban, hogy az állatkertből megszökött egy farkas és megtámadott egy túrázó családot. Az anyuka rávetette magát a két gyerekére, úgy védte őket. A gyerekek könnyebben sérültek meg, az anyuka meghalt. Az egyik osztálytársam volt, babaként hagyta őket sírni. Nyilván nem szerette a gyerekeit.....

2012. jún. 9. 21:05
 13/34 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó: ez borzasztó :(

de ez szerintem a lehető legjobb "válasz" volt erre a kérdésre.

2012. jún. 9. 21:11
 14/34 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon sok mindentől függ az erre való válasz. Mennyi idős babáról van szó? Mi miatt sír? Mikor sír? Enélkül nem lehet megválaszolni ezt a kérdést! Emellett minden baba más! Van , aki elalvás előtt sír egy percet, majd hirtelen mély álomba esik. Ha kiveszed, rögtön felébred és nem tud elaludni. 6-7 hónapos kor felett, ha igazán szereted a babádat, akkor nem hagyod, hogy mindig ő irányítson mindent feltétlenül! Vannak helyzetek, amikor szükség van némi határra! Ez nem divatos, de kevesebbet ártasz vele, mint a mindent ráhagyással.

A jó anya szenzitív és rugalmas kelőképpen. Ismeri a babáját, tudja mire hogyan reagáljon.

2012. jún. 9. 21:17
 15/34 anonim ***** válasza:
44%

gondoltam,hogy a szuperanyuk le fognak pontozni,de ki nem sz@rja le

ennyi örömötök legyen

2012. jún. 9. 21:24
 16/34 anonim ***** válasza:
40%

ezt a lepontozást is kösz

továbbra is ennyi örömötök legyen

2012. jún. 9. 21:46
 17/34 anonim ***** válasza:
45%
Én néha hagyom sírni a lányom, mert muszáj megtanulnia, hogy nem lesz rögtön felvéve, vagy kikapva az ágyából, akárhányszor elsírja magát! ezt persze az ok nélküli sírásokra értem! Ja, és imádom a gyerekem, ő az életem értelme!
2012. jún. 9. 22:12
 18/34 anonim ***** válasza:
31%

Na, a legjobbkor olvasom ezt a kérdést.

Az én 14 hónapos Kisfiam, aki hónapok óta gyönyörűen elaludt az esti fürdés, cicizés után és szépen aludt a kiságyában, ma este "elromlott" :-(( Már fürdeni sem akart valamiért, aztán nem aludt el a cicin sem és amikor betettem a kiságyba, felpattant és visított ... Bementem, megvigasztaltam, elpilledt a vállamon, majd letettem és visított ... Kb. 15x játszottuk ezt el, ahogy letettem, ordítani kezdett. Fogalmam sincs, mi történt, de máskor 1-2 perc nyavalygás után simán aludt, most meg, amikor 5 perc után belestem az ajtón, állva aludt, és ahogy lebillent a feje, ordított tovább ... Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni vele, hiába aludt el a vállamon, nem tudtam letenni.

Hagytam sírni ... Bárki elhiheti, hogy nyomorultul éreztem magam, majd meghülyültem, de nem tudtam mit csinálni. Elaludt, most alszik. Feszült vagyok, mert nem tudom, milyen éjszaka vár ránk, emellett persze iszonyúan érzem magam, hogy nem tudtam megoldani a gyerekem problémáját, de még csak felismerni sem.

Viszont nem gondolom egy pillanatig sem, hogy nem szeretem eléggé ...

Bocs, de aki ilyen hülyeséget kérdez, annak vagy nincs gyereke, vagy szerencséje van és még nem került hasonló helyzetbe. De ami késik, nem múlik, ezt ne felejtse el senki ... Mielőtt ítélkezne!

2012. jún. 9. 23:56
 19/34 anonim ***** válasza:
64%

nem tudom a kérdésre a választ, mert én sosem hagyom sírni.

a karomban elfér, a család attól még megkapja ami jár neki, csak mert kicsit tovább ringatom a kicsit, éjszaka meg tuti nem fogom sírni hagyni. mindegyik gyerekem így nőtt fel és egyik sincs ettől elkényeztetve.

2012. jún. 10. 07:06
 20/34 anonim ***** válasza:
10%

Nem kedves, előző, elkéneztetve nincs, de nem tudnak mélyen aludni. Ha a gyerek nem tanulja meg maga, hogy "visszaaltassa megát" a REM fázisokutáni félébrenlétben, akkor egész életében fel fog ébredni minden kis zajra és rossz alvó lesz. Vannak pszichikai folyamatok,.amiket meg kell tanulnia az agynak még csecsemőkorban. HA nem tanulta meg akkor később már nem megy, mert a neuronhálózat fejlődése csak ebben a korban teszi lehetővé.

Valamint van egy anyjuk, aki nem alszik az első évben és az összeomlás határán áll.

2012. jún. 10. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!