Ti megcsinálnátok titokban a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Nagyon jómódú családba mentem férjhez.... (babysitter, takarítónő szakács, sofőr) Lányunk 10 hónapos de nem akarom ebbe a flancolásba nevelni... :( Úgy gondoltam hogy jó lenne neki ha átlag gyerekkel játszana és ezt látná nem a nagyzolást! Én néha elakarom vinni lakótelepi játszótérre olyan gyerekekhez játszani, persze majd nyáron! Ha ilyen helyzetben lennétek ti is ezt csinálnátok ugye??2012. máj. 13. 21:13
61/63 anonim válasza:
az 53as válaszát meg nem értem... ha valakinek amcsi konyhája van meg két fürdője és családi háza az valami ultra dolog? Szerintem nem! Nem hiszem, hogy valaki 3 gyerekkel azért dobbant mert nem bírja elviselni a két fürdő adta "luxust", ott valami más volt... Én olyan házban nőttem fel ahol 4 fürdő van, amerikai konyha, két nappali, stb és 18 éves koromtól dolgozom idegenvezetőként és 32 évesen jelenleg is egyetemre járok (másoddiploma) babázás mellett, tehát nem lettem egy léhűtő csak azért mert nagy házban nőttem fel és utaztunk és szép ruhát kaptam. Mellesleg sok éve áruljuk a házat, mert úgy alakultak a körülmények, hogy meg kell válni tőle. Szerencse forgandó, becsület állandó! Addig örülj kérdező, míg így álltok anyagilag, ne rinyálj feleslegesen.
62/63 anonim válasza:
Tényleg kicsit gáz amit csinálsz, ha a házasságoddal gond van, próbáld megoldani. De ha van pénzed, akkor a gyereknek attól nem lesz jobb, hogy rosszabb minőségi ruhákban járatod. Sima iskolába járasd, ott lesznek más anyagi helyzetűek is. Én egyszer mikor alsós voltam, nevetve meséltem este, hogy az egyik osztálytársam szappannal mos hajat. Anyukámék döbbenten néztek és elmagyarázták, hogy ilyenen nem szabad nevetni és, hogy ők szegények stb. Jó kis fejmosás volt és 8 évesen megértettem.Mindig terelgettek és nem lettem elszállva. Attól, hogy szegény gyerekeket mutogatsz neki, még nem lesz együtt érző. A megfelelő pillanatban le kell vele mindig ülni.Nem lenne probléma, ha inkább a pénz kezelésére és arra tanÍtanád, hogy segÍtsen. Ezt akár ott is kezdheted, hogy ha kiskutyát akar, akkor menhelyről hoztok, a kinőtt ruháit, játékait együtt becsomagoljátok, hogy szegény gyerekeknek küldjétek stb.
63/63 anonim válasza:
53. vagyok.Van akit a hideg kiráz a nagyzolástól,
nyilván a külön költözés oka más is volt de ezt itt nem akarom részletezni...
nyugodtan rágódjatok a témán,hogy igaz vagy nem de az időtöket pazaroljátok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!