Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megcsinálnátok titokban a...

Ti megcsinálnátok titokban a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Nagyon jómódú családba mentem férjhez.... (babysitter, takarítónő szakács, sofőr) Lányunk 10 hónapos de nem akarom ebbe a flancolásba nevelni... :( Úgy gondoltam hogy jó lenne neki ha átlag gyerekkel játszana és ezt látná nem a nagyzolást! Én néha elakarom vinni lakótelepi játszótérre olyan gyerekekhez játszani, persze majd nyáron! Ha ilyen helyzetben lennétek ti is ezt csinálnátok ugye??

2012. máj. 13. 21:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Nem sajnáltatom magam mert miért is de nem tudok örülni hogy ez megadatott... Nekem az okoz örömet mikor beteg vagy éhező gyerekeknek segíTEK és igen kiemeltem mert ezt is titokban kell tennem! A gazdag emberek nagyon irigyek tudnak lenni! Gondolom sejtitek hogy nem így nőttem fel! Párom is a kapcsolatunk elején egy kedves fiatal srác volt! De a terhesség alatt egyre fukarabb lett mert a válság utol érte.... de higyjétek el így sem kell sajnálni, hisz egy kocsiját sem adta még el az 5-ből! De a flancolás az kell.....! Néha kettesben maradnak a lányommal ilyen apa lánya program.... nem is akarom tudni mit csinálnak és hol.... még pici így egyre megy neki! De mi lesz 2-3 évesen.....! :(
2012. máj. 13. 21:59
 12/63 anonim ***** válasza:
94%

Akkor a Te nagyon jómódú családodnak üzenem, hogy a Brendonnál vannak nagyságrendekkel jobb, márkásabb, flancosabb, drágább babaáruházak, üzletek is, ne legyenek ilyen földhözragadtak!

Kérdésedre: Felesleges lakótelepi játszótérre menned, gondolod, oda más gyerekek járnak másfajta szülőkkel?

2012. máj. 13. 22:02
 13/63 A kérdező kommentje:
Írom is hogy nem sajnáltatni akarom magam! Ami másnak álom azt azokra az éhező gyerekekre értem akik csak tv-ben láttak kinder tejszeletet életükben! A sok :( jel azért van mert ma is végig néztem ahogy anyós rápróbálta az összes pink brendon márkájú napozót, áradozva milyen jó minőség drágám ugye felkiáltásokkal! Minden megvehetek igen, csak épp szerénységet nem :/ Higyjétek el én csak már tudom hogy van más jobb minőségű cucc is....! (azokról/ból vágom a cimkét :) mondván szúrja a nyakát :)
2012. máj. 13. 22:07
 14/63 anonim ***** válasza:
86%

Az nagy baj, ha ezt titokban kell tenned. Nem beszéltetek ilyesmiről a férjeddel még a házasság előtt? Akkor hogy állt a kérdéshez?

Most még tényleg mindegy neki, márkás vagy nem a baba holmija. Ha a nagymami csak aranyárú ruhácskát szeretne ráadni, hozza nyugodtan, de az elég elképzelhetetlen számomra, hogy megtiltsák nekem, hogy bármilyen, akár turkálóból származó ruhát adjak a gyerekemre. Koncentrálj a célszerűségre.

Három évesen meg beírathatod a helyi óvodába, onnantól azzal barátkozik, akivel akar. Egész nyugodtan a szekrényben hagyhatod a szerinted túl drága ruhákat, és járathatod hasonlóban, mint a többi kislány. De a férjeddel egyezz meg, mert ha ő nem áll melléd, elég nehéz helyzetben leszel.

A házunkban lakott egy kislány, akinek az anyja minden délután telefonált, hogy "apuka elindult, Zsuzsi menjen haza a szomszédban lakó barátnőjétől!" mert az adminisztrátor anya és sofőr apa gyereke a marxizmus leninizmus szakos egyetemi dr. apa véleménye szerint nem volt megfelelő társaság az ő leánykája számára. Ne akard ezt a gyerekednek.

2012. máj. 13. 22:12
 15/63 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem is inkább ovis korban lesz érdekes ez a kérdés.

De egyébként, ha a férjed nem engedne a dologból, akkor a gazdag családok közül is kiszűrheted, ki az, akivel érdemes foglalkozni.

Mi azért ennyire nem voltunk gazdagok, apám fokozatosan szerezte a vagyont, az öcsém már mindenféle játékot megkaphatott, amit csak szeretett volna, és az utcabeli fiúk csak emiatt jártak át hozzá, igazi barátot nem is tudott találni magának, és itt ovis, és alsós gyerekekről van szó!

2012. máj. 13. 22:23
 16/63 anonim ***** válasza:
81%
A pénz is múlandó dolog,ha lecsúsznak a létrán mi lesz..inkább félre kéne tenni a sok felesleges dologra költött pénzt..
2012. máj. 13. 22:25
 17/63 anonim ***** válasza:
79%

Brendon markaju napozot? Hat abban meg a lakotelepi jatszora is ciki kimenni. Az csak egy ezres, nem tobb. Vegen zarat, promodot, eredeti nextet, ne ilyen gagyit annak a szegeny gyereknek... Micsoda anyosok vannak.

Egyebkent buddha mar egyszer megszuletett, nem ettol lesz valaki jofej.

2012. máj. 13. 22:40
 18/63 anonim ***** válasza:
40%
* vegyen
2012. máj. 13. 22:41
 19/63 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszokat! Férjem már rég kifordult önmagából! Már nem az aki régen.... pénz pénz pénz ez a fő mottó! Látom hogy szereti a lányunkat de szerintem mellettem van valakije.... :/ Elválni nem tudok mert akkor egyedül megyek... a pénzt leszarnám hisz a gyereket is így nevelném legszívesebben pénz nélkül (ill. kevesebbel) Egyszer egy családi vacsorán megkaptam hogy jól gondoljam meg magam mielőtt kiszállok a családból mert akkor egyedül megyek :'( Na mindegy, ez már nem ide tartozik! Ezért mindenképp alkalmazkodok, de titokban úgyis a szerénységet állítom mintának a lányomnak :( később az ő dolga lesz eldönteni melyik utat választja!! Köszönöm még egyszer ezt a sok választ!
2012. máj. 13. 23:14
 20/63 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem igazad van, hogy tartasz attól, hogy könnyen elkényeztetett úrilány válik belőle egy ilyen miliőben.

Szimpatikus, hogy tenni akarsz ellene, illetve annak érdekében, hogy szociális, másokra nyitott emberré fejlődjön. És ez felelősséged is.

Azt nem értem, hogy miért kell rejtegetned a ruhákat, illetve ezeket a szándékaidat. Téged teljesen elfogadnak ebben a családban?

Számomra elképzelhetetlen, hogy titkolóznom kelljen a saját gyerekem nevelésével, gondozásával kapcsolatban. Jó, hogy nem veszik el tőled a gyerekedet, és neveli őt a babysitter, mint az uralkodó családokban.

Ha azt akarod, hogy igazán a való világot lássa, és izgalmas kalandokban legyen része, ha majd nagyobb lesz, menjetek tömegközlekedéssel. Egy ilyen utazás során ezerszer több inger éri a gyereket, mintha egyedül ülne a kocsiban.

Sok sikert!

2012. máj. 13. 23:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!