Ti megcsinálnátok titokban a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Nagyon jómódú családba mentem férjhez.... (babysitter, takarítónő szakács, sofőr) Lányunk 10 hónapos de nem akarom ebbe a flancolásba nevelni... :( Úgy gondoltam hogy jó lenne neki ha átlag gyerekkel játszana és ezt látná nem a nagyzolást! Én néha elakarom vinni lakótelepi játszótérre olyan gyerekekhez játszani, persze majd nyáron! Ha ilyen helyzetben lennétek ti is ezt csinálnátok ugye??2012. máj. 13. 21:13
31/63 anonim válasza:
Apuka me d.gja a thai lanyt, aki titokban pasi... :o
32/63 A kérdező kommentje:
Miért vagytok ilyen rosszindulatúak és miért használtok ennyire csúnya szavakat?? Én a gyereket szeretném szerényebben nevelni de ti már elhajlottatok a vitázás irányába! Én ennél vissza fogottabb vagyok kedves anyukák! És ha annyira kíváncsiak vagytok félég Amerikai a férjem! Úgy gondoltuk jobb lesz Magyarországon és haza költöztünk az édesanyához! De titeket ez már ne érdekeljen! Már nem is a kérdésről beszéltek nem veszitek észre???
2012. máj. 14. 15:58
33/63 anonim válasza:
Bocs, de annyira abszurd amit irsz, hogy ezen csak rohogni lehet... nyilvan kifigurazunk egy tinilanyt, aki brazil hamupipokenek kepzeli magat a gonosz mostohaval es a brendonos ruhaival...
34/63 anonim válasza:
:-DDD
Hát, Lányok, sz.rrá röhögtem magam :-))))
35/63 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm még az elején válaszolóknak :( A kérdés tényleg valóságos! Hihetetlen hogy itt Magyarországon az emberek ilyenek mint az utolsó válaszolók! Nem vagyok én tini lány... bár az lennék akkor most nem ilyenen kellene gondolkoznom! :( Sziasztok!
2012. máj. 14. 18:14
36/63 anonim válasza:
Roman vagy? Csak mert azok szeretik igy szidni a magyarokat....
37/63 anonim válasza:
Mekkora p...szt, b..kó, nemnormális, unatkozó, velejéig rosszindulatú ember van itt.
Lehet lepontozni nyugodtan, 25-ös vagyok.
Miért ne lehetne ilyen sorsa valakinek? Itt egyértelműen irigység van a háttérben. Igen, kedves kérdező, irigyek az emberek, ez az igazság. Ne foglalkozz vele, én biztosan megpróbálnék menekülni, amíg lehet. Megölni nem fog, ha elhagyod, a lányodat nem fogja elraboltatni, és a bíróságig nem fog elérni a keze, ezt hidd el. Vedd a bátorságot, és ha végleg nem bírod, akkor MERJ LÉPNI!!! Sok szerencsét kívánok!
38/63 anonim válasza:
Most komolyan azért menekülne, mert jó életet akar a család adni a gyereknek? Talán hinnék is ebben a történetben, csak az a furi, hogy van pénze és kÍnait vásárol. A turit még megérteném, mert jópofa dolgokat lehet kifogni, viszont a kÍnai sz.ar is és nem is néznek ki jól.
39/63 anonim válasza:
Egyébként pedig, ha ennyire ki vagy akadva, hadd vegye meg a család a drága holmikat, amikor pedig kinőtte, akkor add tovább szegény gyerekeknek.
40/63 anonim válasza:
Mondd azt, hogy az életre akarod nevelni a gyereket, nem pedig arra, hogy mindent megkap, azután meg egész életében a szüleire kelljen támaszkodni, ha a megszokott életszínvonalon akar élni. Meg azt akarod, hogy ne csak a pénztől függjön a gyerek boldogsága, hanem az emberi dolgokra is figyeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!