Ti megcsinálnátok titokban a gyerekkel?
"Mekkora p...szt, b..kó, nemnormális, unatkozó, velejéig rosszindulatú ember van itt." Na, ezt kikérem magamnak! Szerinted nincs semmi abszurd abban amit írt a kérdező?? Nem vagyok én akkor sem irigy, ha Bill Gates felesége a kérdező! Mi vagyok én, óvodás?? De had' ne sajnáljam már, mert választott valakit, mert pénze volt, most meg sír, hogy thai lány vigyáz a gyerekére... Én is választottam magamnak valakit, aki ugyan nem Donald Trump (már ami a pénztárcáját illeti), de én boldog vagyok vele és úgy nevelhetem a gyerekem, ahogy nekem tetszik!
Mindenkinek a maga választása!! Mindenki maga irányítja az életét, jól, vagy rosszul! Nem fogom sajnálni, mert neki olyan dolgok vannak a hűtőjében, amiről más csak álmodik. Bár még mindig nem tudom, hogy mi lehet az! :)))
Már ha igaz a sztori, amit még mindig kétlek...
Kedves 37.
Nem, nem irigylem azt a mentális státuszt, ami oda juttat valakit, hogy szappanoperába illő történettel álljon elő a Gyakorikérdéseken! De tudod mit? Barátkozz össze az anyukával, segíts rajta, ha neked olyan nagy szíved van.
Tudod, elég szomorú, hogy egy alapvetően hasznos és kultúrált oldalt egyesek ilyenekre használnak, szinte naponta találkozunk polgárpukkasztó, provokatív kérdésekkel, mint ez is.
Most komolyan, mit kéne egy ilyen történetre reagálni?
Én is írhatom, hogy Demján a keresztapám, és borzasztó, hogy az 5. autómat nem tudom már hová parkolni, és a gyerekem csak John Lewis ruhákban mutat jól.(Mert mondjuk röhejes, hogy a kérdező a Brendonnal problémázik, könyörgöm, valami frappánsabbal is jöhetett volna.)
További jó szórakozást! Én alapvetően jót röhögtem a reakciókon, csak kár, hogy ilyen kamukérdések foglalják a helyet a valóban tanulságos, mások számára is hasznosak elől.
Total egyetertek az utolsoval. Nalam is a brendonnal szakadt el a cerna. Anyos milliomos, de a por nep kozt, a brendonban vasarol. Ugyan mar... Sajnos a neten nem egy ilyennel talalkoztam mar, egyesek kepesek honapikig, sot evekig hulyiteni azokat, akik erre vevok.
ne feledjetek:
DON'T FEED THE TROLLS!
Bocs, én semmi kamut nem érzek a dologban.
Sajnálom a kérdezőt,nem szeretnék ilyen családban élni.
Inkább maradok szegény.Nem vagy könnyű helyzetben.
Ne félj ha a kislányoddal sok időt tudsz tölteni akkor te leszel rá a legnagyobb hatással.Mégha később nem is mindig lesz így,ne ijedj meg ,amit most belenevelsz az első években,maradandó lesz-
Vidd bátran"normál" emberek közé,lássa más világ is van.
Sajnálom,hogy ezt titokban kell tenned.
Félek,hogy ez téged előbb utóbb felőröl.
Férjeddel nem tudsz erről beszélni?
Üdv:4 gyerekes anyuka
Hááát, nekem is mosolyogni kell ezen az egészen:), annyira vicces a sztori, meg hogy vannak, akik tényleg bekapják a horgot:)
Egyébként kikérem magamnak: átlagos embernek tartom magam, meg a gyerekeimet és mégsem lakunk lakótelepen... "Csak" kertváros. Most akkor vigyem én is a gyerekeimet a mééég átlagosabb lakótelepiek közé??? És persze, csak nyáron:)))
Lehet, hogy nem kamu a kérdés, de ha igaz, akkor a kérdező egy butácska teremtés...
Kérdező, igen, vidd le a játszóra, nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!