Hogyan oldjátok meg az utazást gyerekkel?
Taxiban nem kell gyerekülés, mint pl. buszon sem.
Van jogsim, autónk, de nem taxizom.
Ha elviszi a férjemna kocsit mert azzal kell mennie, de nekem is dolgom van, megoldom tömegközlekedéssel.
Barátnőm szokott taxizni, ha esik az eső és nincs nála ernyő, de a taxisok nem örülnek a kisgyerekeseknek, mert felteszik a lábukat az ülésre ... Inkább ő is a BKV-t, buszt, vonatot választja.
olyan babakocsink van, aminek a vázára hordozót lehet pattintani - a váz be a csomagtartóba, hordozót bekötni a hátsó ülésre és kész
Legtöbbször inkább tömegközlekedek, kendővel oldom meg.
Köszönöm a hasznos válaszokat!!!
Az én nem megyek taxival típusú válaszokkal meg nem tudok mit kezdeni!
Szia! Nekünk 11 hónapos a kislányunk. Sajnos olyan helyzet volt (egészségügyi) a rokonságban, hogy vidékre kellett vele utaznom múlt héten már kora reggel. Autó nincs, taxit hívtam, olyat amibe hátra befér a Bergon! babakocsink, ami köztudottan nem egy kis darab. Na megnézném azt, ahogy gond nélkül berakják bármelyik autó csomagtartójába :D. Pláne összecsukás nélkül! :D :D Direkt kombit kértem, de még így is alig fért be. Én nem tudtam arról, hogy nem kötelező a gyerekülés, így hát vittem azt is. Mikor kiszálltunk a taxiból a sofőr rendes volt, mert kérdezte, hogy segítsen-e elvinni a cuccot a volánbuszig? Végül segített is, én toltam a babakocsiban a babát, ő hozta a hordozót és a cuccot. A volánbusznál a babakocsit alulra tette be a sofőr, és segített felvinni a többi cuccot a buszra. Egy szó, mint száz, előzékenyek voltak mindenhol. Ha előre szólsz, hogy babával mennél, akkor szerintem a "szájhúzogatós taxisok" úgy is távol tartják magukat a Ti fuvarotoktól.
Amúgy ha simán csak a városban kell mennem, akkor sokkal inkább bkv-zok, igaz, hogy sok a bunkó, de inkább költöm a babára azt a kisebb vagyont, amit eltaxizgatnék. Persze kinek mi... :)
Remélem valamennyit tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!