Ti megcsinálnátok titokban a gyerekkel?
Esetleg lehetnek még tesói, ha belemegy a család és, akkor kevesebb eséllyel lesz irigy, fösvény...Szerintem, aki szerető nagy családban nőtt fel az egyet ért velem. Sajnos nekem ez nem adatott meg, de a férjemék 5.-en vannak és mindenki jószívű, kedves :)
Szerintem minél kevesebbet hagy a bébicsőszre, te légy vele sokat-sokat, úgyis hozzád fog hasonulni, ha eleget dumálsz neki arról, amiről meg vagy győződve! Pusssssssz! Kitartást!
2012. máj. 14. 00:37
22/63 A kérdező kommentje:
Írtam hogy van babysitter.... ő nálunk is él (thai lány) Ő csak angolul szól a gyerekhez.... igyekszem sokat velük lenni de anyós és párom mindig rám szól amiért nem használom ki hogy egyedül legyek (hozzá teszem egész nap ki a fene élvezi a gyereke nélkül? :O ) Én nem :( Én csak őt akarom! És hogy elfogadnak-e??? Elfogadtak terhesen mert egy ember voltam a gyerekkel! De hogy ma??? Áááááh én mindig a szegény adminisztrátor lány leszek :(
Hát azért ez nem egy amerikaii film!
Itt nem nagyon van olyasfajta elszigetelődés a nagyon gazdagok és a szegények között.
Az egyik ismerősöm benne van az 50 leggazdagabba,4 gyerekük van, aki teljesen átlagosak.
Ha a férjed családja ilyen, akkor újgazdagok lehetnek, akik nem tudnak a pénzzel mit kezdeni!
Szóval nem kell ezt túl aggódni. Játsszon a gyerek,akivel akar.
Az meg,hogy meg tudják neki venni a jobb cuccokat, egy dolog. Attól még ki lehet alakítani az értékrendet a gyerekben. Mondjuk neked!
2012. máj. 14. 05:16
Tudod az a baj, hogy amint számítani fog hogy a gyerek gyerekek közt legyen, onnantól nem sokkal már el is fogja tudni mondani hogy hol játszott és kikkel. Egyetlen lehetőség hogy elfogadtatod a családdal hogy az adakozás és a pórnép, mint mi, nem rossz és nem befolyásolja hátrányosan a gyerek fejlődését. Ha azt látja otthon hogy te is takarítasz, főzöl neki és játszol vele,mint bármelyik anyuka akkor talán fel fogja fogni hogy valahol ez a normális.Be lehet tolni a lidlibe azt a babakocsit egy csokiért is, ami aztán nem kerül a hűtőbe, így nem buktok le. Ha ennyire elnyomó a család, sokkal nehezebb lesz a dolgod, de olyan kiskapukat kell keresni ami nem szúr annyira szemet.
2012. máj. 14. 07:24
Ismeretlenül is nagyon szimpatikus vagy nekem, és nagyon sajnállak, hogy -bár a leírtakból ítélve ki szeretnél szállni ebből- nem tudsz kilépni ebből a kapcsolatból. Egyébként 8-as vagyok. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy tedd azt, amit a szíved diktál, amit TE helyesnek tartasz. Azért azt tartsd szem előtt, hogy attól, hogy apucinak rengeteg pénze van, még nem biztos, hogy neki ítélnék a gyereket egy válás esetén. Sőt! A magyar igazságszolgáltatásban az ilyen pici gyermekeket -válás esetén ha lenne hol lakni, megfelelő életkörülmények biztosítva- simán az anyukának ítélik!!! És ezt hidd el, ez így van, tudom, mert bíróságon dolgozom, láttam, hallottam nagyon sok ilyet!!!!! Ne add fel, ne félj, ne maradj, ha nem akarsz, lépj fel a TE és a LÁNYOD érdekében!!!!!!!!
2012. máj. 14. 08:13
26/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :'( :'( :'( Befolyásos ember is olyasfajta akinek elér mindenhova a keze :( Ezért a kétségbe esés :(
A férjed valami arab sejk, vagy mi??????
2012. máj. 14. 12:54
Thai lány a babysitter? Anyám! A sofőr meg indiai, a szakács meg francia. A takarítónő meg spanyol.
A kérdező meg adminisztrátor (sztem jobb lett volna, ha titkárnőt írsz). Az jobban illett volna a képbe. :))
Ja! és az éhező árvákon segít TITOKBAN! Ugyanmár! Hol Ugandába??
Csajok! Sztem a kérdés kamu! Valami túl sok szappanoperát néz a tvben! :))
2012. máj. 14. 13:46
Figyi, Utolsó, ha valaki ennyire unatkozik :-)))
És még ennyi szerencsétlen h.lyét is talál, aki itt ömleng neki ...
Én jól szórakoztam a történetet végigolvasva :-))))
2012. máj. 14. 14:00
28. Ez tetszik :-DDDD
Én kérdeztem, hogy arab sejk-e az apuka, de lehet, hogy nem, inkább a Keresztapa Olaszországból :-)
2012. máj. 14. 14:13
Kapcsolódó kérdések: