Anyukák, akik mentek már nyaralni repülővel 2év alatti gyerekkel, segitenétek?
21hónapos a fiam,legfőképpen azok érdekelnnek,miket pakoltatok be a gyerkőcnek,listát is irhattok ha van időtök,nagyon megköszönném!
És a másik fontos kérdésem,hogy mi az amit a repülőre felvihetünk,amiket a kézipoggyászba rakhatok?(tápszer,folyadék,ennivaló...stb)És mi az amit csak a nagy bőröndbe?Minden érdekelne,soha nem utaztunk még repülőn,az első lesz mind a hármunknak :) 9-én megyünk,és szeretném már összeirni,1hónapja tervezem,de sose birtam nekikezdeni....köszönöm!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
szia!
Ez az én kérdésem, mi is a nyáron utazunk először repülőn, és már nagyon izgulok, a gyerek miatt.
Remélem te is kapsz még hasznos válaszokat! :)
1. vagyok.
Te hogyan gondoltad megoldani az evést (ebédet)?
Nekem ez a legfőbb problémám. Nekünk másfél óra az út és másfél óra a transzfer, biztos, hogy valahogy meg kell etetnem.
Reggeli meg esetleg tízórai az oké, péksüti, gyümi, keksz.
Szia!
Mi jártunk úgy, hogy hazafelé nem engedték fel a gyerek teáját a gépre. Odafelé nem volt semmi gond ezzel, és indulás előtt is direkt megnéztem a légitársaság honlapját,ahol ott volt, hogy kisgyereknek ital felvihető. Ennek ellenére a reptéren szivóztak, (Amszeterdamban, KLM-sek) Persze én ezt szóvá tettem, erre még a cipőinket is levetették. Akkor nagyon mérges voltam, de utána sok helyről hallottam, hogy sajnos Amszterdamban ezt elég gyakran eljátszák. Hozzáteszem, egyetlen fehér ember nem volt a biztonsági ellenőrzésnél, csupa arab meg néger, szerintem ez náluk valami külön stratégia lehet.
Mindezt csak azért írtam le, hogy jobb, ha felkészülsz a váratlan dolgokra.
Az biztos, hogy ha tápszert akartak volna kiöntetni velem, akkor nem hagyom annyiban, és hivatok egy főnököt. De csak sima tea volt, és a gyerek sem volt már olyan kicsi, 20 hónapos. Igy vettünk sima gyümölcslét a tranzitban. Sose legyen nagyobb örömük a majmoknak, mint hogy kisgyerekkel szórakoznak.
Szerintem ne izguld túl a dolgokat. Érdekes kaland lesz ez a gyereknek! Nekem mindkét gyerek végigaludta a 2 órás repülőutat, a többi része meg érdekes volt nekik! A repülőtér, a gépek, a tranzitban a boltok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!