Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megcsinálnátok titokban a...

Ti megcsinálnátok titokban a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Nagyon jómódú családba mentem férjhez.... (babysitter, takarítónő szakács, sofőr) Lányunk 10 hónapos de nem akarom ebbe a flancolásba nevelni... :( Úgy gondoltam hogy jó lenne neki ha átlag gyerekkel játszana és ezt látná nem a nagyzolást! Én néha elakarom vinni lakótelepi játszótérre olyan gyerekekhez játszani, persze majd nyáron! Ha ilyen helyzetben lennétek ti is ezt csinálnátok ugye??

2012. máj. 13. 21:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
60%
Ja és Brendon helyett mondjuk jöhetett volna a Tommy Hilfiger Baby... Az előbbiben egy póló 1500 Ft, utóbbiban egy nullával több.
2012. máj. 17. 09:05
 52/63 anonim ***** válasza:
60%
Úúú, merre laktok? Szívesen lennék a barinőd, a fiam úgyis "lakótelepi", legalább lenne barátja a kislányodnak a "csórók" közül is. Írsz privit? Levelezzünk!
2012. máj. 17. 10:27
 53/63 anonim ***** válasza:
48%
Én elhiszem,hogy van ilyen.Egy közeli ismerősöm épp nemrégiben költözött el 5 szobás, nappalis,amerikai konyhás,2 fürdőszobás házából,egy egyszerű albérletbe 3 gyermekével,apukát egyedül hagyva mert nem bírta tovább ezt az életstílust...
2012. máj. 17. 11:20
 54/63 anonim ***** válasza:
Na pont ezt írtam én is hogy itt jó vége nem lesz,ha már apa most nem a családját nézi hanem a szülők erkölcsös életvitelét na akkor ennyi ,bumm nem lesztek soha egymásnak a másik fele hisz nincs köztetek már most kompromissszum már most már nézetetek van mi lesz még ezután???Mert ugye majd a gyerek idővel igencsak jobban szereti majd a jót meg dűzsölést meg a dicsekvést a haverokkal mint leülni egy szegényebb gyerekkel valami általuk csinált játékkal játszani....szóval ezt hamarabb kellett volna tényleg átlátnod hisz gondolom már a terhesség előtt is láttad hogy milyen nézetük van az életre vagyis hogy teljesen eltér a tiédtől....ettől függetlenül találjátok meg az arany középutat!!!!:)
2012. máj. 17. 12:18
 55/63 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 53., azért, amit Te írsz, az kicsit sem ugyanaz, mint a kérdező története :-)

Elolvastad az egész sztorit, kérdéssel, válaszokkal, kommentekkel együtt? Mert ha igen, csodálkozom, hogy nem találtad abszurdnak az egészet és nem röhögted szét a fejed :-D

2012. máj. 17. 12:27
 56/63 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen! :D
2012. máj. 17. 16:33
 57/63 A kérdező kommentje:
Szóval még egyszer írom: IGAZ a történetem! Aki elhiszi elhiszi aki nem nem! Csak nem értem miért nem a kérdésemre válaszoltok! Forszírozzátok itt a történem valós vagy valótlan állapotát! Köszönöm 53-as hogy alátámasztod a történetem egy hasonlóval! Aki továbbiakban nem a kérdésemre ad választ jelentem a moderátornál! Mindenkinek további szép napot!
2012. máj. 17. 18:19
 58/63 anonim ***** válasza:
Szívesen barátkoznék veletek, merre laktok?
2012. máj. 17. 20:20
 59/63 anonim ***** válasza:
86%

Na, jó, tegyük fel, hogy igaz (bár tuti nem, de mindegy), mivel volt egy kérdés, legyen válasz is:

Nem, én nem vinném a gyerekem lakótelepre játszani, főleg nem 10 hónaposan, semmi értelme, hülyeségnem tartom. Ha én lennék ilyen helyzetben, először is a sarkamra állnék. Bébiszitter el a francba, ill. jöjjön, amikor én akarom. Gyereket 10 hónapos korában sétálni vinném, és baromira kihasználnám, hogy lenne pénzem pl. Ringatóra, babúszásra, mert az való neki.

Ott nemcsak az über gazdagok vannak, lehet barátkozni anyukákkal. Aztán számtalan olyan hely van, ahol barátkozhat majd a gyereked, de majd pár év múlva. Ovi, néptánc, koncert, játszóház. Nem nézem le a lakótelepen élőket, de nem attól lesz a gyereked normális, hogy időnként megmutatod neki, lám-lám ott is van élet.

Van pénzetek, öltöztesd szépen, ízlésesen. Taníts meg vigyázni a dolgaira, megbecsülni ami van. Nem kell ahhoz a kínaiban venni a gagyit, hogy ne a nagyzolásra neveld.

Ésszel legyél, használd ki a gazdagság pozitív oldalát, és ne panaszkodj, mert sajnálni nem foglak. A saját gyengeséged, ha hagyod a gyereked nevelését kicsúszni a kezeid közül. Gondolom nem dolgozol: szakács, takarítónő úgyis van (bár én azzal a címszóval, hogy szeretem csinálni, időnként főznék, vasalnék, porszívóznék), úgyhogy koncentrálj a gyereknevelésre.

2012. máj. 17. 20:56
 60/63 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, teljesen szánalmas vagy a nyavajgásoddal! Engem tuti nem nyomna le a család. A férfi a fej, de a nő a nyak ami forgatja!!! Kicsit rafináltabban! És az anyós is ránő a fejedre?? Ez gáz! Sajnáltatod magad amiért ilyen nehéz a sorsod, benne csücsülsz az önsajnálatban. Nem mersz megszólalni, mert te csak egy adminisztrátor vagy? Neked kisebbségi érzésed van, ez a baj. A gyereknek nem attól lesz jobb ha lakótelepre viszed játszani, hanem attól, hogy egy olyan anyja van aki kiáll a gyerek érdekeiért, tudja mi a jó neki, és ezt meg is adja neki, nevelésben, világnézetben, stb. Merd kinyitni a szádat, és ne csak ilyen "tedd ki hadd hűljön" tejbetök ember legyél! - a saját érdekedben fogalmaztam így, talán rádöbbensz... A jó cuccokkal és a jó ételekkel meg mi a baj? Ez nonszensz! Ami jó az jó, miért ne vehetne fel szép ruhát, miért ne ehetne különleges ételt, ha telik rá? Ha nagyobb lesz, el kell neki magyarázni, hogy bizony sok gyerek éhezik, nem mindenki olyan szerencsés, és meg fogja érteni. Nem attól fogja átérezni ha elviszed Szomáliába, hogy a saját szemével lássa, elég ha a tv-ből látja, vagy elmondod neki. Nevelheted szerénységre, csak neveljed! Mert jelenleg úgy néz ki, hogy be vagy rosálva a családtól, bújkálsz meg minden, tiszta éééégőőő! Ébresztőőő!
2012. máj. 17. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!