Ti megcsinálnátok titokban a gyerekkel?
Kedves 53., azért, amit Te írsz, az kicsit sem ugyanaz, mint a kérdező története :-)
Elolvastad az egész sztorit, kérdéssel, válaszokkal, kommentekkel együtt? Mert ha igen, csodálkozom, hogy nem találtad abszurdnak az egészet és nem röhögted szét a fejed :-D
Na, jó, tegyük fel, hogy igaz (bár tuti nem, de mindegy), mivel volt egy kérdés, legyen válasz is:
Nem, én nem vinném a gyerekem lakótelepre játszani, főleg nem 10 hónaposan, semmi értelme, hülyeségnem tartom. Ha én lennék ilyen helyzetben, először is a sarkamra állnék. Bébiszitter el a francba, ill. jöjjön, amikor én akarom. Gyereket 10 hónapos korában sétálni vinném, és baromira kihasználnám, hogy lenne pénzem pl. Ringatóra, babúszásra, mert az való neki.
Ott nemcsak az über gazdagok vannak, lehet barátkozni anyukákkal. Aztán számtalan olyan hely van, ahol barátkozhat majd a gyereked, de majd pár év múlva. Ovi, néptánc, koncert, játszóház. Nem nézem le a lakótelepen élőket, de nem attól lesz a gyereked normális, hogy időnként megmutatod neki, lám-lám ott is van élet.
Van pénzetek, öltöztesd szépen, ízlésesen. Taníts meg vigyázni a dolgaira, megbecsülni ami van. Nem kell ahhoz a kínaiban venni a gagyit, hogy ne a nagyzolásra neveld.
Ésszel legyél, használd ki a gazdagság pozitív oldalát, és ne panaszkodj, mert sajnálni nem foglak. A saját gyengeséged, ha hagyod a gyereked nevelését kicsúszni a kezeid közül. Gondolom nem dolgozol: szakács, takarítónő úgyis van (bár én azzal a címszóval, hogy szeretem csinálni, időnként főznék, vasalnék, porszívóznék), úgyhogy koncentrálj a gyereknevelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!