Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogosan esik szarul, hogy a...

Jogosan esik szarul, hogy a férjem nem köszöntött fel anyák napján a 7 hónapos fiúnk nevében? Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Tudta, hogy ez nekem fontos. Sőt, még virágosnál is volt, mert persze anyósomnak vett virágot...
2012. máj. 7. 08:39
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Mert volt közben más dolgom is, ennyire egyszerű:) Nem mindenki teheti meg, hogy egész nap itt kotlik, és olyanok is vannak, akiket ez nem is elégít ki. Persze nem vagyunk egyformák:)
2012. máj. 8. 14:28
 52/56 anonim ***** válasza:
Összefogunk?? Nem vagy te kissé paranoiás? Képzeld el, egymástól teljesen függetlenül vagyunk ugyanazon a véleményen, milyen érdekes. Tudod azért vagy elég butácska (szándékosan nem írok már primitívet) mert nem érted a miérteket. Szerintem nagyon jól kivehető a soraimból miért nem túl intelligens dolog a fölösleges dicsekvés, de ha ezt nem érzed akkor nem is fogod érteni soha. Sajna ez van. Ezt pedig ne vedd támadásnak, te indítottál egy igencsak bicskanyitogató komment-tel amiben mások fölé helyezted a férjedet teljesen alap nélkül. Tudod azt szokták mondani hogy akinek igazán lenne mire felvágni az van annyira intelligens hogy nem teszi.
2012. máj. 8. 17:28
 53/56 anonim ***** válasza:
Ja és az utolsó kommentedben megint másokat becsmérelsz, igazán nincs min csodálkoznod ha nem váltasz ki szimpátiát...
2012. máj. 8. 17:29
 54/56 anonim ***** válasza:

"mások fölé helyezted a férjedet teljesen alap nélkül." Honnan tudod, hogy alap nélkül? És az intelligencia nem itt kezdődik:)

A ti szimpátiátok pedig nekem nem hiányzik - tudod ez egy névtelen fórum, így vajmi kevéssé érdekel bármelyikőtök véleménye, én tisztában vagyok a saját hibáimmal és értékeimmel, és helyén van az önbecsülésem is, így arctalanul vagdalkozó emberek nem tudnak meghatni. Még mindig jól szórakozom azon, hogy folyamatosan nekem ugrotok, mintha nagyon fájna nektek, hogy nekem jó. Nahát, milyen érdekes emberek vannak:) A "dögöljön meg a szomszéd tehene is" szemlélet beválik? Előrébb visz az életben? Tényleg érdekelt volna, de ez is elmúlt:) Bizonyára azért mert butácska vagyok.

És ha neked az boldogító, hogy jóóóól megmondod nekem, hogy szerinted csak az dicsekszik, akinek nincs mire, hát egészségedre:) Mindenkinek jár egy kis öröm, bár szívből remélem, ennél azért több is jut. Óó, most látom csak, ismét egy antipatikus kommentet írtam - sajnálom. Majd odafigyelek. Bár nekem nem könnyű, hiszen egy intelligencia nélküli, butácska, primitív ember vagyok:D Remélem, most már megnyugszik a lelketek, és hogy lehessen sikerélmény is, többet nem írok ide, rendben?

Lehet nyugodtan ócsárolni (gondolom az intelligens emberek ezt csinálják, mert én sosem tenném, de hisz nem is vagyok az), nem fogok reagálni.

De azért köszönöm, tényleg szórakoztató volt:) Szép jó éjt:)

2012. máj. 8. 21:25
 55/56 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom hogy ennyire buta vagy hogy nem tudod megérteni hogy nem irigyek vagyunk, nekünk más a felfogásunk az életről és ez nem jobb vagy nem rosszabb csak más. Én soha nem mondtam volna ilyet hogy más párja, élete rosszabb az enyémnél mert nem úgy élnek ahogy mi, nem mindenkinek ugyanaz a fontos. Tényleg nem tudod azt elképzelni hogy másnak nem hiányzik ami neked és csak te érzed magad olyan baromi szerencsésnek, ezt én pl nem osztom. A cinikus, ironikus megjegyzések meg csak tényleg fölöslegesen szítják tovább az indulatokat, rossz érzéseket. Abszolút értelmetlen vita ez az egész, nem is kellett volna idáig fajuljon ha csak egy pöppet el tudtál volna vonatkoztatni a saját kis világodtól és megértetted volna hogy mit miért írtam (írtunk). Nem kell mindent támadásnak venni, néha el is lehet gondolkozni a dolgokon.

További szép napot!

2012. máj. 9. 12:49
 56/56 anonim ***** válasza:

Ilyen marhaságot sem hallottam még:D

pfff

Eleve az anyák napja,valentin nap,névnap,születésnap meg egyéb dolgokat hülyeségnek tartom.

De még,hogy azt is fel kelljen köszönteni,aki nem arra a napra a kedvezményezett,hát nem tudom,talán ennél nagyobb marhaság nincs:D

2014. jún. 2. 07:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!