Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogosan esik szarul, hogy a...

Jogosan esik szarul, hogy a férjem nem köszöntött fel anyák napján a 7 hónapos fiúnk nevében? Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Tudta, hogy ez nekem fontos. Sőt, még virágosnál is volt, mert persze anyósomnak vett virágot...
2012. máj. 7. 08:39
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
77%

Komolyan ennyi ostoba,korlátolt és önző ember él ebben az országban.

Anyák napja. Nem az anyáD napja !!!

Aki tiszteli a nőben az anyát és van a családjában akit köszönthet, legalább gesztus értékűen tegye meg,nem is kell vásárolni ,elég egy ölelés, vagy egy reggeli KV az ágyba ,legyen az anyukája vagy akár a felesége ,sőt a leány testvére.

Egy friss apuka aki így gondolja!

2012. máj. 7. 10:55
 22/56 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom igazából,nekem tavaly adott a párom egy kis gyöngyvirágcsokrot,ekkor jöttem ki a fiunkkal a kórházból,azt mondta a kisfiunk nevében kapom,mert Anyák napja van ami nem anyánk napja,vagyis aki anyuka azt ünnepeljük.Férjem tegnap sokat kedveskedett nekem,mondta kisfiunknak,hogy ma van anyáknapja,kisfiam 1 éves.Én pl fel szoktam köszönteni anyukám,mamám,mamám testvérét és anyukám nővérét is,egy-egy szál virággal,mert mindannyian anyukák,és mindegyiküknek sokat köszönhetek.
2012. máj. 7. 11:01
 23/56 anonim ***** válasza:
27%

Kedves friss apuka!

Az én férjem nem egy nagy virágvásárló apa (3 gyerekünk van)

pedig néha nekem is jól esne. Sokat dolgozik, mindent megtesz a családjáért, értünk, és eszembe se jutna ezért piszkálni. Megbecsül szeret, nekem ez sokkal többet ér, mint anyák napján egy csokor, vagy kávé az ágyba.

2012. máj. 7. 11:04
 24/56 anonim ***** válasza:
79%

De sok itt a rosszindulatú ember!!! Miért nem lehet kicsit pozitívan állni a dolgokhoz?!

Mi a párommal felköszöntjük egymást anyák, apák napján, mert együtt lettünk szülők, szeretjük egymást, és jó érzés ezt így kifejezni.

Szegény kérdező nem gyémánt nyakéket kért, csak egy kis figyelmességet! Ne legyen ez már akkora bűn!

(Hajrá, lepontozók! Húzzatok bele! Én attól még jól alszok, hogy veszettül nyomkodjátok a piros kezeket!) ;-)))

2012. máj. 7. 11:04
 25/56 anonim ***** válasza:
76%

Én is sokat dolgozom a családomért és úgy gondolom anyák napján kicsit több odafigyelés belefér,a kettő nem zárja ki egymást.

Ezt az üzenetet azoknak szántam akik azt írják "minek köszöntsem nem az anyám hanem a feleségem" - vagy barátnőm vagy mit is írt pl.

Tehát egy kis figyelmesség nem jelenti hogy az év többi részében nem vagyok felelős család apa...nem tudom nálatok hogy megy ,és ezt hogy sikerült összehoznod magadban ...

2012. máj. 7. 11:11
 26/56 anonim ***** válasza:
68%
most azért pontoztatok le,mert leírtam hogy a férjem köszöntött és hogy szerintünk Anyák napja az minden anyára vonatkozik nem csak a sajátunkra? ennyi rosszindulatú,és beszűkölt látáskörű embert...
2012. máj. 7. 11:14
 27/56 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem igen is fontosak az ilyen napok, és hogy felköszöntsük egymást. Nem arról van szó, hogy ajándékot várok, egy kedves szó is elég. Ettől függetlenül minden nap szeretjük egymást!!!! Én is fel fogom köszönteni apák napján:)
2012. máj. 7. 11:19
 28/56 anonim ***** válasza:
78%

50%-osnak:

"Megbecsül szeret, nekem ez sokkal többet ér, mint anyák napján egy csokor, vagy kávé az ágyba."

Engem is megbecsül, és szeret a férjem, de ő akkor több, mint a tiéd, mert kapok kávét az ágyba, és nem felejtkezik el az anyák napjáról sem. Erről ennyit. Nem igazán értem, hogy neked miért fáj, ha valaki többet kap a párjától, mint te. Ezért le kell szólni? Vannak ilyen emberek és olyanok. Az én férjem ilyen, neki a rengeteg munkája mellett más is eszébe jut, a megbecsülésen és a szereteten túl - a tiéd meg nem ilyen, ő nem lép túl.

Én jobban örülök az enyémnek, mert tartalmasabb a kapcsolatom vele.

2012. máj. 7. 11:22
 29/56 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az anyáknapi köszöntés a dupla adag jégkrém volt apósoméknál:) mert anya vagyok. Slusz. A csemetéim ugyan úgy adták ezen a napon is a puszit, mint máskor, ugyan olyan rosszak is voltak.

A felhajtás elég az oviskor kezdetén:)

(Az én anyumnál jöv héten lesz anyáknapozás)

2012. máj. 7. 11:23
 30/56 anonim ***** válasza:
83%
Anyáknapja,vagyis mindenkié,aki édesanya,nem pedig csak a férj anyukájáé,mivel a felesége is anyuka,és mivel a pici gyerektől még nem várható el,hogy tudja,hogy milyen nap van,mit ünnepelünk,mit szokás ilyenkor csinálni,így nyilván elvárható az apukától,hogy erre ő figyeljen oda,ő tanítsa meg a gyereknek és addig amíg a gyerek pici hozzá,addig ő köszöntse fel a feleségét a gyerek nevében. Hiszen neki szülte a gyermeküket,általa lett édesanya,ennyit igazán megérdemel a felesége. Nem a virágon van a hangsúly,elég egy kedves gesztus. Nem értem azokat,akik azt írják,hogy ők nem várják el a férjüktől,mert ez nem az ő dolga,mégis,akkor kié?
2012. máj. 7. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!