Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogosan esik szarul, hogy a...

Jogosan esik szarul, hogy a férjem nem köszöntött fel anyák napján a 7 hónapos fiúnk nevében? Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Tudta, hogy ez nekem fontos. Sőt, még virágosnál is volt, mert persze anyósomnak vett virágot...
2012. máj. 7. 08:39
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
33%
Én ezt komolyan nem értem, nekem eszembe se jutott volna ilyet elvárni... Komolyan, amíg ezen az oldalon nem olvastam ezt a gyerek nevében való felköszöntést anyák napján addig nem is ismertem a jelenséget. Majd vesz a gyerekem nekem virágot ha elég idős lesz és úgy gondolja, de addig nem kell a nevében venni...
2012. máj. 7. 09:00
 12/56 anonim ***** válasza:
69%

Nyugi, az én férjem is elfelejtette, pedig irtó pedáns ilyen téren mindig, sokszor meglep ezzel-azzal!

Egész nap szomorkodtam, de vártam, annyit mondtam a Miért? kérdésre, hogy este elmondom.

Aztán este elsírtam magam, és ő akkor kapott észbe, eszébe sem jutott, hogy egy ilyen pici baba esetében is "kellhet". A vége az lett, hogy ő is sírt, nagyon szégyellte magát.

Nem haragszom rá persze, csak jól esett volna egy szál virág. Jövőre már nem lesz ilyen feledékeny, egy jó pár napig vajra lehet most majd kenni. :-)

2012. máj. 7. 09:03
 13/56 anonim ***** válasza:
27%
A 3-as hozzászóló vagyok és csak annyit szeretnék megtudni, vajon miért lettem lepontozva? A gondolatom melyik része nem tetszett nektek?
2012. máj. 7. 09:09
 14/56 A kérdező kommentje:

Utolsónak: szerintem ne csodálkozz, hogy 0%-kal értékeltek. Azt megértem, hogy valakinek nem fontos az anyák napja, de hogy ne nézz 1 picit sem anyaként arra a nőre,aki szült neked egy gyereket, az nekem is furcsa...

Utolsó előtti, neked én zöld kezet nyomtam, nem tudom, akik lepontoztak, miért.

Egyébként köszönöm a válaszokat MINDENKINEK!!!!!

2012. máj. 7. 09:37
 15/56 anonim ***** válasza:
65%

Én nem csináltam ebből nagy ügyet.

Amikor ovis lesz a fiad, akkor úgyis mindent bepótol majd:)

2012. máj. 7. 09:42
 16/56 A kérdező kommentje:
Ó, bocsánat, hogy felmertem tenni egy kérdést. Benne is volt a kérdésben, hogy "Vagy túlreagálom?" Baj, hogy kíváncsi vagyok mások véleményére, baj hogy nekem valami szarul esik? És képzeld, a férjemnek fogalma sincs róla, hogy végülis ez mennyire esett nekem szarul, mert egy rohadt szót nem mondtam ezzel kapcsolatban neki, nem basztattam, nem vontam kérdőre. És nem is fogom, ez már így alakult, tökmindegy.
2012. máj. 7. 09:57
 17/56 A kérdező kommentje:
ja, és a házasságommal semmi probléma, de ehhez semmi közöd!
2012. máj. 7. 09:58
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés. Szerintem a pasik, egyáltalán nem érzik azt hogy ez nekünk milyen fontos. A gyerek a szülőktől tanulja majd meg a szokásokat, névnap, karácsony akármi, hogy kinek mit hogyan illik "adni", szerintem még pici az a baba, hogy értse miről van szó, a férjed meg nem akart tudatosan megbántani, neki te nem az anyja vagy hanem a felesége, és ez így van rendjén. Gyakran ha szülők leszünk el felejtünk hogy férfi és nő is vagyunk nem csak anya meg apa, szerintem ne bánkódj ezen, ha nagyobb lesz a gyerek akkor már érdemes lesz ezzel foglalkozni, most még nem kell nézd el nekik :).
2012. máj. 7. 10:09
 19/56 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Az előbb még azt írtad, hogy sajnálod, hogy ilyenekkel nyaggatom, most meg, hogy mondjam neki el, hogy szarul esett? Most akkor melyik is?

Mint már írtam, megbeszéltük előre, hogy felköszöntenek majd, nem is a virágról van szó egyébként. Utólag már minek ugráljak?

És igen, kaptam virágot nőnapra.

2012. máj. 7. 10:17
 20/56 anonim ***** válasza:
66%

Na itt a probléma, hogy ő nem is tudja, hogy megbántott. Pedig ha neked ez annyira fontos, akkor tudnia kell róla!!!

Ha a szőnyeg alá söpröd a problémákat, azzal csak rontasz a helyzeten. 1 év múlva ugyanez lesz...

Ha nőnapra kaptál virágot, akkor az szép.

Az anyák napján az is nagy dolog, ha egy férfinek eszébe jut a saját anyja és visz neki virágot.

Én se kaptam soha a férjemtől anyák napjára virágot, kapok a gyerekeimtől az ovis ünnepségeken.

2012. máj. 7. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!