Jogosan esik szarul, hogy a férjem nem köszöntött fel anyák napján a 7 hónapos fiúnk nevében? Vagy csak túlreagálom?
Nyugi, az én férjem is elfelejtette, pedig irtó pedáns ilyen téren mindig, sokszor meglep ezzel-azzal!
Egész nap szomorkodtam, de vártam, annyit mondtam a Miért? kérdésre, hogy este elmondom.
Aztán este elsírtam magam, és ő akkor kapott észbe, eszébe sem jutott, hogy egy ilyen pici baba esetében is "kellhet". A vége az lett, hogy ő is sírt, nagyon szégyellte magát.
Nem haragszom rá persze, csak jól esett volna egy szál virág. Jövőre már nem lesz ilyen feledékeny, egy jó pár napig vajra lehet most majd kenni. :-)
Utolsónak: szerintem ne csodálkozz, hogy 0%-kal értékeltek. Azt megértem, hogy valakinek nem fontos az anyák napja, de hogy ne nézz 1 picit sem anyaként arra a nőre,aki szült neked egy gyereket, az nekem is furcsa...
Utolsó előtti, neked én zöld kezet nyomtam, nem tudom, akik lepontoztak, miért.
Egyébként köszönöm a válaszokat MINDENKINEK!!!!!
Én nem csináltam ebből nagy ügyet.
Amikor ovis lesz a fiad, akkor úgyis mindent bepótol majd:)
Kedves utolsó! Az előbb még azt írtad, hogy sajnálod, hogy ilyenekkel nyaggatom, most meg, hogy mondjam neki el, hogy szarul esett? Most akkor melyik is?
Mint már írtam, megbeszéltük előre, hogy felköszöntenek majd, nem is a virágról van szó egyébként. Utólag már minek ugráljak?
És igen, kaptam virágot nőnapra.
Na itt a probléma, hogy ő nem is tudja, hogy megbántott. Pedig ha neked ez annyira fontos, akkor tudnia kell róla!!!
Ha a szőnyeg alá söpröd a problémákat, azzal csak rontasz a helyzeten. 1 év múlva ugyanez lesz...
Ha nőnapra kaptál virágot, akkor az szép.
Az anyák napján az is nagy dolog, ha egy férfinek eszébe jut a saját anyja és visz neki virágot.
Én se kaptam soha a férjemtől anyák napjára virágot, kapok a gyerekeimtől az ovis ünnepségeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!