Jogosan esik szarul, hogy a férjem nem köszöntött fel anyák napján a 7 hónapos fiúnk nevében? Vagy csak túlreagálom?
Nem hiszem, hogy bárkit is letámadtam volna. Engem támadtak le jópáran. Igen, az én családomban így volt szokás, apu is köszöntötte velünk anyut amikor még kicsik voltunk. Most, hogy én is anya lettem, azt gondoltam, ez nekem is "jár". És nem a virágról van szó. Ha a kertben lévő pitypangot behozták volna, annak is örültem volna.
És nem hőzöngök, tényleg azért tettem fel a kérdést, hogy túlreagálom-e.
És mivel megbeszéltük előre, hogy nekem fontos ez a dolog, és a férjem is belátta, szarul esett, hogy végül mégse.
És még mindig mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Ja, és nem vagyok passzív agresszív :)
37-es!
Te honnan a büdös fenéből veszed, hogy a te férjed több, mint az enyém, és jobban megbecsül téged, mint az enyém engem.
Komolyan mondom, nem bírom már azt, ami itt megy.....
boáááááááááááááááááááááááááá
Milyen sárdobálás lett megint ebből az egyszerű kérdésből... Sajnos.
Én az egyik korábbi válaszomban egyetértettem veled.
Nem lehet, hogy akik nem kaptak, és hivatalosan nem is várták el, azért olyan támadóak, mert a lelkük mélyén szerették volna, csak egyszerűbb így elrendezni magukban?:-)
Szerintem meg baromira nevetséges hogy elvileg felnőtt értelmes emberek ilyeneken összevesznek,engem kicsit sem érdekel ha lepontoztok,mert leírom nálunk hogy volt,inkább nevetek,hogy ennyire lesüllyednek felnőtt emberek hogy a másikat szidják,és rosszindulatú megjegyzésekkel dobálóznak.Az ünnepeknek meg van a maga szépsége,ezt nem azt jelenti,hogy az ember elvárja hogy ajándékot kapjon,de jól esik a másiknak,és ettől még nem felszínes a kapcsolat mert az ember gondol a párjára,és azt hiszem,hogy akinek nem csak az ünnepekkor fontos a másik az az igazi szeretet,de ettől még fel lehet köszönteni a másikat.
komolyan nem értem értelmes emberek hogyan süllyednek idáig,ráadásul anyukák,hogy minden témában majdnem ölik egymást,és azt gondolják csak az a jó ahogy Ők gondolják,és csinálják.
45-nek:
Ugyan 36-os vagyok, de nyilván rám gondoltál:)
Te ezt írtad:
"Az én férjem nem egy nagy virágvásárló apa pedig néha nekem is jól esne. ...Megbecsül szeret, nekem ez sokkal többet ér, mint anyák napján egy csokor, vagy kávé az ágyba."
Az én férjem meg még erre is gondol pluszban - ezért több, jobb. Szerencsém van, ő jobb, mint az átlag. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tiéd rossz, csak annyit jelent, hogy az enyém jobb. Ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!