Jogosan esik szarul, hogy a férjem nem köszöntött fel anyák napján a 7 hónapos fiúnk nevében? Vagy csak túlreagálom?
szerintem jogos ,hogy rosszul esett,pláne,hogy mondtad neki,hogy neked ez mennyire fontos!!
egy 4és egy 1 évesem van,mindkettőtől kaptam virágot,bár az apjuk vette!Pluszba annak ellenére ,hogy az oviban már felköszöntött a nagyobbik!!És a mamák,és a keresztanyák is kaptak mindkettőjüktől?mert szerintünk ez így helyes!És még a páromtól is kaptam pluszba anyák napjára,mert tudja mennyi mindent teszek a gyerekekért,és azt is tudja,hogy ez sokkal keményebb meló,mint ledolgozni 12-16 órát!!!Mi ebben a szemléletben neveljük őket!!És szerintem egy szál tulipán is megteszi,amit esetleg még a kertben is találni,nem az értéke számít,hanem maga a gesztus!!és ez az ami manapság sajna feledésbe merül!!!!!!!!!!!
Ja és szerintem mond el neki,hogy mennyire rosszul esett!hogy neked pitypang is megtette volna,mert ezzel számodra kifejezi,hogy jó anyának tart!
És elég szomorúnak tartom,hogy itt ebben mi anyák sem értünk egyet,lassan már erről is lemondunk,mert ez a mi dolgunk,egyszerűen anyának lenni,és mind e mellett mosni ,főzni ,takarítani,és persze a munkahelyen helyt állni!Nincs ezzel semmi gond,de azért az az egy szál virág a munkánk elismeréséért talán jól esne!!!Mert bizony anyának lenni nem könnyű meló,én még a szülések után is kaptam egy-egy nagy csokor rózsát,mert a párom bent volt a szüléseknél,és így köszönte meg,hogy megszültem a két kisfiunkat!
40-esnek - igen ettől IS több, és jobb.
És nem vagyunk egyformák, én büszke vagyok rá, hogy ilyen ember a társam - ha valaki úgy érzi, ettől bármit is az orra alá dörgölök, az az ő baja.
Ha meg a te férjed ilyen jó fej, akkor miért is nem vagy rá te is büszke? És miért szúrja a szemed, ha szerintem ő különb másoknál?
Én is tudnék erre mit mondani, és még csak durva se lenne: savanyú a szőlő...
Úgyhogy én elköszönök, és továbbra is boldog vagyok, hogy ilyen szerencsém van a férjemmel. További szép napot mindenkinek:D
Hagyjad, hadd játssza a primitívet a 44-eske!
Hadd higgye, hogy az ő férje a legtutibb, a mienk pedig rosszabb. Nem mindegy végül is, mit gondol?
A lényeg, hogy mi csendben boldogok vagyunk, ő pedig csak hangoztassa a nagy heppijét....de inkább nem gonoszkodom.
Szép napot!
Miért kell a kirakatba tenni? Azért, mert én így látom jónak:) Lehet, hogy primitív vagyok, de attól még mindig ti vagytok teljesen felháborodva:D Akkor ki is a primitív? Aki büszkélkedik azzal amilye van, vagy aki felháborodik azon, hogy másnak valami jó az életében?
Még arra sem voltatok képesek válaszolni, hogy miért baj az, ha én büszkélkedek a férjemmel, amiért olyan dolgokra is odafigyel, amire (saját bevallásotok szerint) a tiétek nem? Akkor most miért is nekem rosszabb? Mert lehet, hogy minimálisan, de többet kapok?
Ugyan lányok, ne legyetek már ilyen szánalmasak.
Az én férjem ilyen, büszke vagyok rá, és dicsekszem vele - szívem joga. Értelmes ember mit reagál erre: JÓ NEKED! És pont. Ez a nevetséges hadjárat, amit ellenem indítottatok (állításotok szerint még véletlenül SEM azért mert savanyú a szőlő) titeket minősít, nem engem. És ha ezt nem sikerül belátnotok, akkor igazán nincs indok rá, hogy ti engem tartsatok primitívnek:D Ráadásul ketten összefogva.. Ejnye ejnye:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!