Ma van a szülinapom, de párom még fel sem köszöntött. Túlreagálom, vagy szemét dolog tőle?
Nyugi, szerintem meglepetéssel készül! :)
És a meglepetés akkor a leghatásosabb, ha előtte semmi szó nem esik köztetek a szülinapról. :)
biztos csak kómás volt :-) az én barátom azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány, az ébredés utáni 1-2 órában :-D
nyugi, délután biztosan felköszönt majd :-)
Szerintem túlreagálod egy kicsit. Még reggel van, lehet, hogy a pasid még magához sem tért. Adj neki egy kis időt, amíg felébred.
Vagy az is lehet, hogy estére tartogat valami meglepetést a számodra.
Légy türelemmel!
Lehet,hogy elfelejtette, lehet, hogy majd valami meglepetést csinál. Még csak 10 óra van (fejbe is verném azt a barátnőt, aki fél hétkor SMS-ezik)
Az én páromnak én szólok napokkal előtte, hogy ne felejtse el. Nem azért mert nem szeret, hanem mert az ilyennel teljesen hadilábon áll. A gyerekeiét is, a szüleiért is elfelejti. De ez legyen a legnagyobb gond vele.
Bár nem derül ki, de gondolom nő vagy.
Nekem anyukámék annak idején ilyenkor mindig bejöttek a szobámba és felköszöntöttek. A férjem, meg nem.
De nem gonoszságból, hanem mert kelekótya. De este mindig rittyent valami meglepetést. A te párod is fel fog köszönteni. Az ilyenekre amúgy is mindig a nők szoktak figyelni. Szerintem ne neheztelj rá.
A férfiakat ezekre a dolgokra meg kell tanítani. Én pl mindig vetetek vele csokit a kolléganőinek nőnapra. Magától nem jutna eszébe.
Ilyenek. Nem ezért szeretjük őket :-)
Egyszer én is úgy éreztem, hogy elfelejtette, mert egy szót sem szólt róla egész nap, máskor meg már ébredéskor boldog szülinapot kívánt és reggel szoktuk egymást megajándékozni... szóval azon az napon nagyon rosszul esett, hogy nem szólt semmit és ajándék sem volt.
Viszont hamarosan kiderült miért, este életem legnagyobb meglepetésajándékában volt részem.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!