Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma van a szülinapom, de párom...

Ma van a szülinapom, de párom még fel sem köszöntött. Túlreagálom, vagy szemét dolog tőle?

Figyelt kérdés
Elvégre mellette ébredek reggel. Mégis kinek kéne az elsőnek lenni, ha nem neki? Érdekes a barátnőm simán tudott küldeni fél 7-kor egy sms-t!Nagyon bánt, hogy nem mondott semmit.
2010. jún. 10. 09:51
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
11:32 - Az én páromnak még a saját szülinapját is nekem kell eszébe juttatnom. Az enyém most már eszébe jut, de nem gáz ha nem.Hogy jelentené azt, hogy baj van a kapcsolattal, ha ezt elfelejti? Az év minden napján úgy bánik velem mintha szülinapom lenne. És ez a legfontossabb.
2010. jún. 10. 18:13
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

naaa

mesélj felköszöntött???

2010. jún. 10. 22:10
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
nos? :)
2010. jún. 10. 22:19
 44/50 BlackSword ***** válasza:
100%
engem is érdekel... Mi volt???
2010. jún. 10. 22:29
 45/50 A kérdező kommentje:
Fél 1-kor jött haza, amikor is én már aludtam. Mielőtt elkezdené valaki a rosszmájúskodást, hogy mi a fenét csinált addig, olyan munkája van, ami a kiszabott feladata elvégzéséig tart, és nem egy bizonyos óráig. Nem bírtam kivárni, de reggel felköszöntött! Kaptam egy hatalmas csokor virágot, és megígérte, hogy támogatni fog az álmom elérésében, ihez nagyon közel vagyok! Így már jobban érzem magam! Ez a legjobb ajándék! Köszönöm mindenkinek a kérdéseket, kommenteket, érdeklődést. Jó látni, hogy vannak rendes emberek is.
2010. jún. 11. 09:40
 46/50 A kérdező kommentje:
Még egy komment, csak hogy lásssátok aggodalmam előzményeit. Tavaly a születésnapom teljesen feledésbe merült. Én meg voltam olyan hülye, hogy csak megsértődtem, és nem szóltam semmit. Na, most nem így tettem! Megkíméltem magam egy kis kellelmetlenségtől.
2010. jún. 11. 09:45
 47/50 anonim ***** válasza:

Utólag is Boldog Szülinapot! És sok sikert az álmaid eléréséhez!

Ja és nagyon édi lehetett a párod is, amikor felköszöntött, látod, nem felejtette el! Biztosan nagyon szeret! Puszi :)

2010. jún. 11. 12:04
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
17:39 es vagyok.Nem baj ha megkérdezem hogy mi az álmod?
2010. jún. 11. 12:23
 49/50 A kérdező kommentje:
Amíg nem válik valóra, addig nem szeretném elkiabálni. Másnak talán nem is tűnne nagy dolognak!
2010. jún. 13. 09:35
 50/50 anonim ***** válasza:
25%
Gondolom nő vagy.A párod azt se tudja,hányadika van azért nem köszöntött fel.Mutass neki egy naptárat és ne bosszankodj.
2010. jún. 16. 09:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!