Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma van a szülinapom, de párom...

Ma van a szülinapom, de párom még fel sem köszöntött. Túlreagálom, vagy szemét dolog tőle?

Figyelt kérdés
Elvégre mellette ébredek reggel. Mégis kinek kéne az elsőnek lenni, ha nem neki? Érdekes a barátnőm simán tudott küldeni fél 7-kor egy sms-t!Nagyon bánt, hogy nem mondott semmit.
2010. jún. 10. 09:51
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
10:11-es: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :-)
2010. jún. 10. 10:13
 22/50 anonim ***** válasza:
9%
majd lesz meglepi,szakít!:D
2010. jún. 10. 10:15
 23/50 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem reagálod túl, nekem is rosszul esne. Azért várj estig, hátha tényleg tervez valamit.

Ha nem, az sajnos annak a jele, hogy széthullóban van a kapcsolatotok, nem figyel már rád. Ezt tapasztalatból mondom. 3 kapcsolatom volt, ebből az első kettőnél az volt az első jel, hogy elfelejtették a szülinapom. Utána jött sorban a többi jel, majd szétmentünk. A mostani párom (férjem) jobban emlékszik, mint én magam. :)

2010. jún. 10. 10:18
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, korán van még! :)

Boldog szülinapot, egyébként az enyém holnap lesz! :)

De majd mindenképpen írd meg, hogy mi történt.

2010. jún. 10. 10:18
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

én ha valakit felköszöntök, ajándékkal, előtte soha nem mondom, hogy boldog szülinapot, hanem csak az ajándékozásnál. így nagyobb a meglepetés.

legjobb barátnőmnek is múlt héten volt a szülinapja, egész nap együtt voltunk az egyetemen, de nem szóltam egy szót sem, hanem este leptem meg.

biztos vagyok benne, hogy fel fog köszönteni.

2010. jún. 10. 10:26
 26/50 BlackSword ***** válasza:
100%

Először is Boldog szülinapot!!!

És tényleg korán van még... A nap érdemi része még el sem kezdődött... Lehet, hogy készül valamivel... Talán egy romantikus vacsival, vagy valami mással...

2010. jún. 10. 10:31
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
10:18-as : ezt nem mondod komolyan, hogy a szakítás jele ha elfelejti a szülinapodat????? És ha mondjuk közben tegnap olyan dolgok történnek valakivel (pl. munkahelyi,családi) amit még nem osztott meg a párjával, de minden gondolatát leköti és emiatt felejti el? Akkor szakítson gyorsan???? :-D
2010. jún. 10. 10:37
 28/50 anonim válasza:
100%
Boldog születésnapot. :)
2010. jún. 10. 10:37
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Boldog szülinapot, és ne aggódj fel fog köszönteni :)
2010. jún. 10. 10:38
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha a férjed helyében lennék és készülnék valami ajándékkal este, én sem köszöntöttelek volna fel reggel. Simán hagynám, hogy kétségeid legyenek emiatt. Így este nagyobb lesz a meglepi.:)

Boldog születésnapot kívánok.

32/F

2010. jún. 10. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!