Ma van a szülinapom, de párom még fel sem köszöntött. Túlreagálom, vagy szemét dolog tőle?
Szerintem nem reagálod túl, nekem is rosszul esne. Azért várj estig, hátha tényleg tervez valamit.
Ha nem, az sajnos annak a jele, hogy széthullóban van a kapcsolatotok, nem figyel már rád. Ezt tapasztalatból mondom. 3 kapcsolatom volt, ebből az első kettőnél az volt az első jel, hogy elfelejtették a szülinapom. Utána jött sorban a többi jel, majd szétmentünk. A mostani párom (férjem) jobban emlékszik, mint én magam. :)
Nyugi, korán van még! :)
Boldog szülinapot, egyébként az enyém holnap lesz! :)
De majd mindenképpen írd meg, hogy mi történt.
én ha valakit felköszöntök, ajándékkal, előtte soha nem mondom, hogy boldog szülinapot, hanem csak az ajándékozásnál. így nagyobb a meglepetés.
legjobb barátnőmnek is múlt héten volt a szülinapja, egész nap együtt voltunk az egyetemen, de nem szóltam egy szót sem, hanem este leptem meg.
biztos vagyok benne, hogy fel fog köszönteni.
Először is Boldog szülinapot!!!
És tényleg korán van még... A nap érdemi része még el sem kezdődött... Lehet, hogy készül valamivel... Talán egy romantikus vacsival, vagy valami mással...
Szia!
Ha a férjed helyében lennék és készülnék valami ajándékkal este, én sem köszöntöttelek volna fel reggel. Simán hagynám, hogy kétségeid legyenek emiatt. Így este nagyobb lesz a meglepi.:)
Boldog születésnapot kívánok.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!