Ma van a szülinapom, de párom még fel sem köszöntött. Túlreagálom, vagy szemét dolog tőle?
Figyelt kérdés
Elvégre mellette ébredek reggel. Mégis kinek kéne az elsőnek lenni, ha nem neki? Érdekes a barátnőm simán tudott küldeni fél 7-kor egy sms-t!Nagyon bánt, hogy nem mondott semmit.2010. jún. 10. 09:51
11/50 maundrel válasza:
szerintem is túlreagálod. az én párom pl. az első kávéig szerintem a nevét se tudná megmondani... :) Adj neki egy kis időt míg magához tér. és persze Sok Boldog Szülinapot :):)
12/50 anonim válasza:
Tájékoztattad mostanság a nagy nap eljöveteléről? :-)
13/50 anonim válasza:
ember, délelőtt 10 óra van!
Ha holnapig nem köszönt fel, akkor lehet nyavajogni. De több értelme van neki hisztizni mint itt..
14/50 anonim válasza:
Szia! Délelőtt 10 óra van, még van egy rakat idő! Lehet meglepit vesz, s majd azzal. Boldog születésnapot! ;)
16/50 anonim válasza:
Szerintem is készül későbbre meglepivel.Nekem tavaly nem szólt 1 szót sem egésznap.Még el is ment otthonról holott arra a napra szabadnapot vett ki.Terhesen sírtam otthon egyedül h nem hiszem el h ennyire egyedül kell töltenem a szülinapomat.Aztán délután mikor előjött kaptam 1 hatalmas bon-bont 1 nyakláncot és vett 1 üveg bort.Amiből én 2 kortyot ittam de a szülei is felköszöntöttek és inni kellett az egészségemre/egészségünkre.Igy belenyaltam.És később kiderült.Hogy ezeket ment el meg venni és közben szervezte a szüleit is hozzánk ill sokáig nem találta a megfelelő nyakláncot nekem.Én meg nem értettem h mért fontosabbak a haverok mint én.Hát nem voltak fontosabbak...Mert ugye nekem azt mondta h át megy a haverékhoz segíteni.Nem gondoltam volna h ő aki mindig elfelejt mindent ilyen szép meglepit csinál nekem.Szóűval várj 1 kicsit.Lehet h neked is meglepi lesz a vége:)
17/50 anonim válasza:
Pff... engem sose köszönt fel még annyit se mond h boldog szülinapot, vagy azt is csak nagyon nehezen :) De általában elfelejti és 1 hét múlva jut eszébe h nekem talán szülinapom volt valamikor.
18/50 anonim válasza:
10:09 vok! Még annyit hogy Nagyon Boldog Szülinapot!!:)
19/50 anonim válasza:
Egyszer az én férjem (akkoriban csak jártunk) egy teljes hétig készült, hogy köszöntsön fel szülinapomra. A naptárba is megjelölte. Közben vizsgaidőszak volt meg minden és a szülinapom napján csak arra emlékezett, hogy fel kell hívjon, azt már nem tudta miért(700 km.-re voltunk egymástól) Késő délután esett le neki, hogy mi volt a lényeg, és ismét felhívott. A reggeli hívásnál nekem is sz@rul esett, de kárpótolt. Nem tudhatod mivel készül, légy türelemmel. Ha ki is ment a fejéből az még nem jelenti azt, hogy kevésbé szeret. Van ilyen, ne vedd a szívedre.
20/50 anonim válasza:
mióta vagytok együtt? ez az első szülinapod vele? ha nem, akkor eddig mindig egyből köszöntött? egyrész a pasiknak tényleg más rugóra jár az agyuk, de szerintem is valószínűbb, h. valami meglepi készül! ;) ne izgulj, hosszú még a nap! és természetesen Boldog Szülinapot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!