Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma van a szülinapom, de párom...

Ma van a szülinapom, de párom még fel sem köszöntött. Túlreagálom, vagy szemét dolog tőle?

Figyelt kérdés
Elvégre mellette ébredek reggel. Mégis kinek kéne az elsőnek lenni, ha nem neki? Érdekes a barátnőm simán tudott küldeni fél 7-kor egy sms-t!Nagyon bánt, hogy nem mondott semmit.
2010. jún. 10. 09:51
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Hm, hát nem tudom, én is nő vagyok, de soha sem csináltam volna problémát névnapokból meg születésnapokból... Megköszönteni, ajándékot választani, csomagolni, stb. nagyon szeretek, de nekem kissé terhes ha - mint valaki írta - hajnalban már jönnek az smsek és a telefonhívások. De semmi baj, különbözőek vagyunk, ez így jó :)

Egyébként szerintem is meglepetés van a dologban, nincs ok aggodalomra.

De, ha mégis más lenne a helyzet: Sajnos tényleg van, hogy az embernek annyi minden kavarog a fejében, hogy elfelejt ezt-azt, attól a párod még szeret téged. Hidd el, ha véletlenül későn jutna eszébe, őt jobban bántaná, mint téged, mert valószínűleg ő is jól tudja, mennyire fontosnak tartod, hogy felköszöntsön.

Egyébként még kislány voltam, mikor apukám elfelejtette anyu születésnapját, aki rettenetesen megsértődött, egész nap hozzá se szólt. Apu persze egyből futott virágért és csokiért, de már sajnos késő volt, hogy utólag bókoljon. Igazából már akkor sem értettem mire ez a nagy bocsánatkérő felhajtás, pedig akkor még nekem is minden szülinapra torta, stb. "járt". Persze később kiderült, hogy anya meg apu névnapját felejtette el egy évvel ezelőtt, aki akkor és utólag is csak mosolygott és legyintett az egészen, hogy "ez legyen életünk legnagyobb problémája".

Bocs a kitérőért :) Csak azért írtam le, hogy akárhogy is alakul a mai szülinapod, a párod szeret meglepivel és anélkül is.

2010. jún. 10. 11:12
 32/50 anonim ***** válasza:
74%

Hol írtam én olyat, hogy a szülinap elfelejtése a szakítás jele? Sehol!

Azt írtam, hogy annak a jele, hogy a kapcsolatban nincs minden rendben. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Ezzel kezdődött, ez egy apró nem odafigyelés, aztán jön a többi hasonló apró dolog, aztán jönnek a nagyobbak, aztán a szakítás. Persze ha időben felismered a jeleket, lehet tenni ellene.

Ráadásul nem a reggeli fel nem köszöntésre írtam, hanem arra, ha valaki teljesen elfelejti a párja születésnapját.

2010. jún. 10. 11:32
 33/50 anonim ***** válasza:
90%

Ui: szeritem csak azért, mert a kérdező ezt szeretné hallani, nem kell mindenkinek azt mondtani, hogy minden rendben, a párja biztosan felköszönti. Vagy igen, vagy nem, a kérdés nem ez volt.

Egyébként én is azt kívánom, hogy tényleg legyen meglepi.

2010. jún. 10. 11:34
 34/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, és a köszöntést!Nagyon jólesik. Nem baj, ha nem értettetek egyet! Ebből si látszik, hogy mindenki másképp szokta, máshogy szereti. Sajnos, v. nem , de én nagy jelentőséget tulajdonítok az ilyesminek. Az sem baj, ha nem készül ajándékkal, csak jólesett volna, ha ő az első, aki felköszönt. Egyébként ő is az a típus, aki nem tartja számon a fontos dátumokat.( Max. a fizetésnapot:)Tavaly is elfelejtette. Mindenesetre hétvégén figyelmeztettem rá, de lehet, hogy csak tegnap este kellett volna!
2010. jún. 10. 12:24
 35/50 anonim ***** válasza:
90%

Várjálmá'!!!!

Én se küldenék esemest, ha normálisan fel akarnám köszönteni. És nem is este köszönteném, hanem szombaton, amikor van időnk. Még öt napig érvényes!Hétfőig várj az ijedtséggel!

Boldog szülinapoat! :)

2010. jún. 10. 13:09
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Először is Boldog Szülinapot!

Én is ma ünneplek, az én párom ágyba hozta a reggelit, és az ajándékot is megkaptam, egy valódi borotvát, de nálunk más a helyzet, mert ő lány. Egyébként pedig nagyon nagy a valószínűsége, hogy meglepetéssel készül, próbál letörni, így nagyobb lesz a hatás. Kicsit gonosz, de nagyon jó taktika. Én is csináltam már, igaz nem szülinapon, de bevált.

21/F (mától)

2010. jún. 10. 14:35
 37/50 A kérdező kommentje:
Ha a szülinapodat ünnepled, akkor neked is boldog szülinapot!
2010. jún. 10. 14:52
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
boldog szülinapot! :)
2010. jún. 10. 15:09
 39/50 anonim válasza:
100%
Először is boldog szülinapot! :-) Szerintem is várd meg a nap végét, és ha tényleg akkor sem köszönt fel, hát...az nem szép. Nekem is rosszul esne.
2010. jún. 10. 17:25
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Boldog szüinapot!Lehet majd este lessz a meglepi!

22/L

2010. jún. 10. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!