én nem tartom normális ötletnek vagy megint túlreagálom? Kisfiam elég hülyén kakil. Reggel egy keveset rá kb 2-3 órára a többit!
anyósom spórolós ötlete addig ne tegyem tisztába nem lesz semmi baja majd megtanulja,hogy egyszerre kakiljon....10 hónaposan ideje!
nekem megint kiverte a biztosítékot ez is ,hogy hogy mondhat ilyet az esti pisis/kakis pelust hagyjam a fiamon kb 11 ig!!!!áááá
anyós... mi köze egyáltalán, hogy mennyi pelus fogy nálatok vagy hogy mikor kakil a babád? én azért ilyenekről nem szoktam beszámolni anyósnak... :)
viszont ha ennyire tudod, hogy mikor kakil, miért nem ülteted rá bilire? az lenne az igazi spórolás, a popija se lenne kakis és én azt gondolom, hogy ekkor tájt a legjobb megismerkedni a bilivel.
félre ne érts, nem azt mondom, hogy ideje szobatisztának lennie, de ha most megismerkedik vele és tetszik neki, akkor ősszel simán szobatiszta lehet :)
Pisis pelust én sem viszem túlzásba, délelött pl nem is cserélek cska délben (persze reggel egy majd kaki után egy és onnantól 4 órán át ugyan az.)
De kakis pelust rögtön cserélem, nincs kecmec.
Lányom amúgy 17 hos és napi 4x is képes kakilni. kaki bajunk nincs. de pelusból napi 4 nél dupla annyi pelus kell .
Én az anyósod helyében nem mondtam volna ilyesmit, lehet, hogy pár év múlva ő lesz ugyanilyen helyzetben, ha épp képtelen lesz ellátni saját magát...
Nyugodtan kifakadhatsz neki is, hogy ezt mégis hogy képzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!