Normális ez? Vagy túlreagálom? Mi történt velem?
Egy elég erős személyiség vagyok, spontán, bolond, jókedvű, extrém. Szinte sosem sírok. Legutoljára nyáron könnyeztem, de az is csak azért volt, mert a szemembe tűzött a nap, allergiaszezonban. Most nézegettem egy motoros oldalt és ott videókat. Van egy ember, a neve Potzner Ferenc. 2007-ben meghalt, autóbalesetben. Nagy motoros volt. És mikor megnéztem a videót, egyszerűen elsírtam magam. Nem tudom miért/hogyan, egyszer csak rámtört és ha 6x nem, akkor egyszer sem néztem újra. És sírtam, hogy miért ő, miért nem lassított az autópályán, miért pont ő? Ilyenkor hol van a szerencse? Hogy-hogy nem úszta meg? Nem ez volt megírva a sorsában! Neki motoroskarrier volt a sorsában! És hasonlók! Ezt a videót láttam már 2007-ben is, különösebben nem hatott meg, természetesen sajnáltam akkor is, de most nem tudom mi történt velem. :S
14/L
Ne nézd..ennyi az egész. Amúgy életkori sajátosság, majd kinövöd. 14 évesen én is sírtam hamar. Engem egy állatkínzós videó tett tönkre, de csak egyszer néztem meg..olyan fájdalmat éreztem a lelkemben,hogy azóta is bennem maradt. Szóval ne nézd, mert csak rosszabb lesz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!