Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy történt mindez, hogyan...

Hogy történt mindez, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok még, itt fekszem, kallódok, vodkát iszok, és azon gondolkozom, hogy történt, hogy elvesztettem a családomat, vagy talán sose volt, a barátaim ellenem fordultak, és nem értem hogy? Lehet, hogy sosem voltak az enyémek? Mit kellene tennem, szálljak taxiba, menjek el egy kocsmába, ahogy mindig tennem kellett volna? Csak spontán lenni. Baj ez?
2011. júl. 10. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A taxi meg a kocsma csak pénzkidobás. Abból a pénzből vehetsz még vodkát.

Van valami konkrét oka, hogy mindenkit elveszítettél?

2011. júl. 10. 23:37
 2/11 szamóca.. ***** válasza:

baj. szükséged van az emberekre.

egyszer valami hülye filmben hallottam egy idézetet... nem is emlékszem rá pontosan, midnegy is. a lényeg annyi volt benne, hogy ha az egész életed ellened fordult, vagy ha valami problémád van, akkor ülj le tiszta fejjel, és gondold végig. mert lehet, hogy valójában a te hibád. és ha a te hibád, akkor mázlid van, mert tudsz rajta változtatni.

változtass.

2011. júl. 10. 23:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Szerintem korban közel állunk. Szívesen elbeszélgetnék veled, engem is hasonló dolgok foglalkoztatnak mostanában.
2011. júl. 10. 23:56
 4/11 józsibarát ***** válasza:

Szard le. Nem a többiek a lényeg, hanem te magad. Keress magadban érdeklődést, mi az, ami érdekel, amivel szívesen foglalkoznál. Ha ez megvan, már értéket is találtál magadba.

Ne másokra építkezz.

Ha hiszel Istenben, rá lehet építkezni, ha nem, csak magadra. De más emberekre semmi szín alatt.

2011. júl. 11. 00:00
 5/11 A kérdező kommentje:
A konkrét ok én vagyok, és ez nekik nem tetszett, szerintem. Ezerszer végiggondoltam, de még jobban nem értem ezt az egészet. Nem tudok rajta változtatni, mert nem tudom min kéne. Asszem körbe értem... de magamat nem tudom megváltoztatni, és talán nem is akarom. Nincs biztos pont az életemben jelenleg. Tudom, hogy szükségem van emberekre, mindenkinek szüksége van! De nekem most vhogy nincs senkim.
2011. júl. 11. 00:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Írtam privátot 23:56
2011. júl. 11. 00:10
 7/11 szamóca.. ***** válasza:

nem magadat kell megváltoztatnod, csak az életedet. amit meg is akarsz, ahogy látom, cask még nincs hozzá merszed.

lépj ki. csinálj valami őrültséget:) meglátod jót fog tenni. ismerkedj emberekkel, és mozdulj ki otthonról. oszd meg a vodkád másokkal :)

2011. júl. 11. 00:12
 8/11 anonim ***** válasza:
23:56-os vagyok, még nem kaptam meg.
2011. júl. 11. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Válaszoltam.
2011. júl. 11. 00:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha már nem tart vissza semmi/senki:Kezdj újra valahol máshol(ha teheted).
2011. júl. 11. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!