Hogy történt mindez, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok még, itt fekszem, kallódok, vodkát iszok, és azon gondolkozom, hogy történt, hogy elvesztettem a családomat, vagy talán sose volt, a barátaim ellenem fordultak, és nem értem hogy? Lehet, hogy sosem voltak az enyémek? Mit kellene tennem, szálljak taxiba, menjek el egy kocsmába, ahogy mindig tennem kellett volna? Csak spontán lenni. Baj ez?2011. júl. 10. 23:14
11/11 anonim válasza:
A (volt) barátaid közül hívd át a legmegértőbbet ha ráér és átjön, mesélj el neki mindent, megmondja min kéne változtatnod, te meg elmondod hogy igyekezni fogsz de nézze el ha néha mégsem sikerül. És tegyél meg mindent.
SOK SIKERT, de azért várd meg még kijózanodsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!