Otthagynátok egy 5 hónapost Nagyinál 1 hétre, hogy Apával kikapcsolódjatok?
Ezek miatt nem érdemes összeveszni.
Nem tudom, hogy zajlott nálatok a beszélgetés de ha az én gyereknevelési módszeremet konkrétan bírálná valaki, éreztetve velem hogy szerinte emiatt én szar anya vagyok, hát jól elküldeném a fenébe. Ha csak kulturáltan elmondtad a véleményed, az más természetesen.
Én sem hagynám az 5 hónaposom magára 1 hétre. De ettől a barátnőd nem lesz kevesebb anya, nem szereti kevésbé a gyerekét.
A barátnőmnek 9 hónappal idősebb a lánya, mint az enyém. Semmi fontos dologban nem értünk egyet: hozzátáplálás, mászkálás a babával, együtt alvás, sírni hagyás, nagyszülőkre bízás, szülők magánélete stb. Ennek ellenére mégis jóban vagyunk, nem bíráljuk a másikat. Elfogadjuk, hogy ő máshogy csinálja, ennyi.
Szia!
Nem bíráltam....csak azt hittem vitték a babát is,és mikor mondta,hogy nem ...én meglepődtem,és azt kérdeztem tőle,hogy nem hiányzik?Erre akadt ki:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!