Nem!!!! bár az is igaz amit előttem írtak hogy egy 5 hónapost (ha nem anyatejes) inkább hagynék mint egy akár 1-másfél vagy 2 évest. Kiindulva a gyerekeimből..a kicsi most 5 hós a nagyobb 2 éves. A 2 éves senkire se hagynám 2-3 napra se...az 5 hónapos simán el lenne mással, de ugye ő meg még szopik és ez még vagy fél évig így lesz.
2012. ápr. 21. 14:07
12/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nem rólam van szó!! :)
Én el sem tudnám ezt képzelni!!!2 évesem van,de max pár órát volt távol tőlem:)
Csak most olyat kaptam a fejemre,amiért azt mertem mondani barátnőnek,hogy szerintem ez nem helyes:(((
És nagyon bánt a dolog:(((
Én nem megbántani akartam,de nekem ez olyan fura:(
És azt mondta,hogy ez csak nekem fura,és rajtam kívül mindenki megy...
2012. ápr. 21. 14:11
13/36 anonim válasza:
Ja, az ilyen beszólásokra ne figyelj. Valaki csak magából indul ki, és azt hiszi másnál is minden úgy van mint nála. De hát mások vagyunk, nem egyformán élünk meg helyzeteket, ő bizonyára könnyen otthagyja a babáját. Míg más nem, sőt sokan nem, úgyhogy ne aggódj!
2012. ápr. 21. 14:16
14/36 anonim válasza:
Hát én se tudnám és nem is tudtam még pár órára se nyugodtan nagyszülőkre hagyni a gyerekem... Nekem az nem volt kikapcsolódás, mert állandóan csak a babám járt a fejemben. Szóval én nem hagynám!
2012. ápr. 21. 14:27
15/36 anonim válasza:
Nem! és nem tartom helyesnek. Apával később ki lehet még mozdulni, de nem egy 5 hónapos mellől, és nem egy hétre. Kérdező, ne érezd magad kellemetlenül, úgy látom erre a kérdésre sokan egyöntetűen válaszolunk:)
2012. ápr. 21. 14:31
16/36 anonim válasza:
Nem semmiképp!!!
2012. ápr. 21. 14:49
17/36 anonim válasza:
Egyszerűen képtelen lennék 1 hétre otthagyni csak azért hogy pihizzek!Majd pihenek akkor ha már kirepült otthonról.Nem azért vállal az ember babát hogy hetekre elmenjen pihengetni.
Az belefér szerintem hogy 2-3 napra egy hosszú hétvégé elmenjenek-bár mi még így sem voltunk,most 2 éves a fiúnk)
Tavaly tavasszal autóvásárlásba voltunk,sokszor mentünk Pestre,Szegedre,nagyobb városokba aútókat nézegetni de ezek fél napok voltak de én úgy éreztem mintha a másik felem vagy a fél karom hiányzott volna pedig nagyon jól el volta Anyukámmal.
2012. ápr. 21. 15:14
18/36 anonim válasza:
NEM,nem lenne kikapcsolódás,nem tudnék ellazulni,nem folyamatosan rá/rájuk gondolni.De az apukájuk sem.Később,két év környékén már minden további nélkül, :) de nem lepődnék meg magunkon,ha két-három nap után összenéznénk,és indulnánk a gyerekeket is felpakolni! :)
2012. ápr. 21. 15:25
19/36 anonim válasza:
Nem!
2012. ápr. 21. 16:00
20/36 anonim válasza:
Én sokszor vágyom a 4 hósom mellől kikapcsolódásra. aztán amint lelépek egypár órára állandóan telefonálni akarok hogy minden rendben van-e és repülök haza, szóval tutti egy napot sem bírnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!