Otthagynátok egy 5 hónapost Nagyinál 1 hétre, hogy Apával kikapcsolódjatok?
5 hónapost előbb,mint egy másfél évest.
Ha tápszeres,sokat vannak alapból is együtt,stbstb...Akkor talán,de én amúgy szerintem nem.
nem. ha kórházba kerülnék vagy nagy probléma lenne akkor természetesen, de hogy szórakozzak, kizárt.
egy hét az rengeteg, a kicsit is megviselné, engem meg aztán pláne. esetleg egy éjszakára...
olyan volt nálunk, hogy mikor elaludt akkor leléptünk 2-3 órára, a következő etetésre haza is értünk, jl esett, de elég volt :)
Határozottan nem.
3 év alatt nem csinálnék ilyesmit.
Én nem tudtam volna ott hagyni, főleg ha nem muszáj, és csak ki akarok kapcsolódni.
De ha belegondolok 5 hónaposan észre sem vette, ha nem voltam mellette, de bezzeg most, másfél évesen, sokkal okosabb, keres ha nem vagyok ott és le sem lehet vakarni. :)
De egy hét tök sok, biztos hiányozna nekem a kicsi. Én pár óra alatt is feltöltődök amúgy, úgyhogy 1 hétre nem lépnék le szerintem, ha nincs valami nyomós indok.
Bár ha te úgy érzed el tudsz tőle szakadni, akkor menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!