Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthagynátok egy 5 hónapost...

Otthagynátok egy 5 hónapost Nagyinál 1 hétre, hogy Apával kikapcsolódjatok?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 21. 13:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
77%

Én sem tenném. Pár órára hagyom csak magára, akkor is inkább itthon.

De legyünk őszinték: a gyereket (ha nem szopik) nem viseli meg :-( Ebben a korban nagyon jól elvannak anyu nélkül :-( A lányom 6 hónapos, most kezd el megkülönböztetni engem a többi embertől. Eddig kis túlzással az első szembe jövőre is rábízhattam volna.

Az más kérdés, hogy az én lányom utálja a változást, szeret a saját ágyában aludni, játszani. Itthon átalussza az éjszakát, anyukáméknál (ahol mi is ott vagyunk!) minimum 2x ébred este.

2012. ápr. 21. 16:21
 22/36 anonim ***** válasza:
75%

Az én kisfiam 5 hónapos és nincs jól el nélkülem.

Képtelen lennék itt hagyni egy hétre...Még egy hétvégére sem. Néha elmegyek pár órára de azt is olyankor mikor már alszik. Egyáltalán nem lennék nyugodt, nem lenne kikapcsolódás.

2012. ápr. 21. 16:37
 23/36 anonim ***** válasza:

Akkor úgy tűnik, az én lányom ebben "későn érő". Nála most kezdődött, hogy ANYA. Ha sír, nem jó ha a férjem veszi fel. A fürdetés eddig a férjem feladata volt, most csak akkor nem sír, ha én is ott vagyok.

Eddig szépen elvolt az apukájával is, a nagymamákkal is.

Mondjuk eddig is ha mentünk valahová, azt alvásidőre időzítettük.

2012. ápr. 21. 16:43
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
elso babam,6 honapos,ebben a pillanatban en elkepzelhetetlennek tartom,ha elmegyek 1 orara,csak rajta jar az eszem,megorulnek,ugy hianyozna,de mindenki mas
2012. ápr. 21. 16:45
 25/36 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy írtatok,akkor ezek szerint a nagytöbbség úgy gondolkozik ,mint én...

Ő meg nagy vidáman "kikapcsolódik" a tengeren túlon :S

Egy perc nyugtom nem lenne:((( És még haza sem tud ugrani,mert nem a szomszéd utcában van ,hanem egy egy napos repülőút....

2012. ápr. 22. 07:29
 26/36 anonim ***** válasza:
56%
Hát nézd, én tuti nem hagynám a kislányom 1 hétre itthon (most 10hónapos), de nem azért, mert neki rossz volna, mert simán el lenne a mamival. Egy 5 hónapos meg pláne. Saját magam miatt nem, mert én nem bírnám nélküle. De mivel nem vagyunk egyformák, én nem ítélem el a barátnőd, ha neki kell 1 hét kikapcsolódás, hát menjen. Mindenki úgy éli az életét, ahogyan jónak látja. Számomra kicsit irigység szaga van a kérdésnek, pláne az utolsó hozzászolásod alapján :)De én is irigykedem ám :)
2012. ápr. 22. 08:13
 27/36 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem vagyok irigy:)))Mert én is bármikor megtehetném...

Csak az bánt,hogy így nekem ugrott....

2012. ápr. 22. 09:51
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan le kellett pontozni azokat akik nem hagynának otthon egy hétre egy 5 hónapos gyereket?

Érdekes egy világban élünk...

2012. ápr. 22. 11:12
 29/36 A kérdező kommentje:
Utálom a lepontozást,azért mert nem egy a véleményünk!!!!!Én mindenkit felpontoztam és nagyon köszönöm a sok hasznos választ!!!!!!
2012. ápr. 22. 11:26
 30/36 anonim ***** válasza:
Küld át a barátnődnek a kérdés linkjét e-mailben...biztos kamillázna...
2012. ápr. 22. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!