Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Otthagynátok a munkahelyeteket...

Otthagynátok a munkahelyeteket, ha hamis pletyka terjengene rólatok a munkatársak között?

Figyelt kérdés
És ezt a hátatok mögött dumálnák is, vagy összesúgnának, ha megjelensz?
2012. febr. 15. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Egyreszt a mai vilagban eleg nagy luxus ilyen miatt felmondani.

Masreszt, ha alaptalan a pletyka, akkor en egyenes gerinccel a tobbiek szemebe tudok nezni. Ha felmondanek, akkor az olyan lenne, mintha szegyenemben elmenekulnek. Akkor mar 100%, hogy igaznak hinne mindenki a pletykat.

Egyebkent minden csoda 3 napig tart. Idovel masrol fognak pletykazni.

2012. febr. 15. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem is előfordult ilyen, nem jöttem el, mert tudtam, hogy alaptalanul vádolnak. De sajnos a tudat, meg utána már mindenki mindenért engem talált meg, beteggé tett, és végül is megszünt a munkaviszonyom. Ennek már 3 éve azóta nem találok munkát, de a mai napig megvisel a dolog, és nem tudok túllépni rajta.
2012. febr. 15. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen helyzetben vagyok, bár én nem dolgozom, hanem tanulok, de amiatt, hogy csendes vagyok azt gondolják, hogy valami pszichopata vagyok, de egyáltalán nem érdekel és mindennap emelt fővel megyek be. Azok az emberek akik ott vannak, azok senkik a számomra, ezért nem is adok a véleményükre.

21/F

2012. febr. 15. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
ne tudom hogy számít e de én a középiskolát hagytam ott ezért.19/F
2012. febr. 15. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban hamis, akkor nem.
2012. febr. 16. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!