Mit tennél, ha rájönnél hogy valójában egy szuperhibátlan szuperélethű életszimulátorban léteztél eddig hamis emlékekkel, hamis én-képpel, és csak egy valóságshow szereplője lennél?
Olyanra gondolok mint a mátrixban, hogy a szimulátor az idegrendszerre lenne rákötve...
Te mit tennél? Öngyilkos lennél? Lejáratnád magad? Bebizonyítanád a nézőknek hogy tudsz mindenről? Tovább élnél mintha minden Ok volna? Vagy mindent megengednél magadnak, kirúgnál a hából, és minden őrült dolgot kipróbálnál hiszen tudod hogy ez csak egy szimulátor?
(nyugalom, nem vagyok üldözési mániás :) )
Sokat gondoltam erre:
1- Fizetséget kérnék érte, rengetek csokistejet!!!
2- Bort-Bambuszt-Vodkát xD
3- Megégetném a némettanárnőmet, felgyujtanám a sulit, a legjobb barátaimat megverném.
4- Elutaznák lengyelországba és ott élném az életemet :)
Kb enyi...
És te?
Jaaa :D :D :D :D meg bevallanám a szerelmem a szerelmemnek, meg lesmárolnák minden lányt a diszkóban, megfogdosnák minden lányt az utcán...
1. vok
"Részemről amúgy csak azért is probálnám kiismerni a rendszert, megtalálni és kihasználni a hibáit, és csinálni egy kis kékhalált:D"
Pontosan erre gondoltam én is: kipróbálnám, mennyire jó a rendszer, meg tudom-e hekkelni belülről :)
"Vagy mindent megengednél magadnak, kirúgnál a hából, és minden őrült dolgot kipróbálnál hiszen tudod hogy ez csak egy szimulátor? "
Én így is mindent megengedek magamnak és minden őrültséget megcsinálok. Szarom le :DDD aztán ha ezt megunnám azt tenném amit az utolsó 2 válaszadó írt, megpróbálnám kiütni a rendszert én lennék az új Neo lol nem gond hogy lány vagyok. ez csak hamis én-kép :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!