Otthagynátok avagy sem?
Másfél éve vagyok együtt a barátommal, szeretem, imádom, de nem vagyok boldog mellette. Folyton csak kötözködik, hogy ő mindent másképp csinálna, mindig okoskodik, azt mondja, hogy buta vagyok... utálja a háziállataimat, állandóan szidja őket. Azt mondja, hogy ő is szeret engem és sokáig együtt akar velem maradni, de egyszerűen elhanyagol és már nem érzem azt, amit kéne. Egy kis megbecsülést szeretnék, de nem kapok.
Ellenben van egy srác, aki 3. éve tetszik nekem, mellesleg a legjobb barátom, és egyre többet hív el magával, sokkal nyitottabb felém... úgy érzem, vele boldog lehetnék, de ahogy arra gondolok, hogy szakítok a barátommal, rögtön bőgök és már akkor nagyon hiányzik... 18/L
"nem vagyok boldog mellette".
Itt van a lényeg...
Ha szeretünk valakit, elfogadjuk a háziállataival együtt és nem mondjuk rá, hogy buta:)
Szerintem törekedj arra, hogy azzal legyél, akivel boldog vagy.
Ma ideiglenesen befogadtam egy kiskutyát, elmondtam neki és azt kaptam, hogy nem vagyok normális, ő max kaját adott volna neki. Nekem az állatok az "életem". Imádom őket és bármi áron segítek is rajtuk. Jövőben a munkám is erdész, állatorvos stb... területeken szeretném, ha mozogna.
Azt is kaptam már meg, hogy "csak veled egyidős cuccaid vannak?" pedig csak elegánsan öltözködöm, kicsit retro stílusa van a dolognak, de ne erre a mostani páva kisasszonyra gondoljatok, mert attól egyszerűen rosszul vagyok. Teljesen más az értékrendem, mint a mai velem egykorúaknak. Pl. életemben először voltam diszkóban múlthét pénteken. Mondjuk, neki sem jön be, viszont 12 éves kora óta cigizik /nincs vele baj, csak az, hogy ilyen korán kezdte.../ csomószor iszogat a barátaival...
Lebutaz, elhanyagol, okoskodik, ami neked fontos, azt o lefikazza! Hat hidd el, hogy nem o a nagy O.:)
En is igy voltam anno. Ha a szakitasra gondoltam mar egybol sirtam. De tudod nekem miert volt? Mert kenyelmes volt mellette! Mert belegondoltam, ha o nem lenne akkor hogy csinalnam ezt vagy azt. Es ha en dobom, akkor hogy fog meglenni nelkulem :S Egyszoval en is szerettem meg, de mar reg nem szerelem volt ez!!! Viszont at kellett azt is gondolnom, hogy amig vele vagyok, addig nem fogok massal talalkozni (en mar csak ilyen maradi vagyok). Szoval leptem!
Eletem legjobb dontese volt! Most mar azt mondom kar, hogy nem hamarabb szantam ra magam! Mondjuk en 8 evig voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!