Otthagynátok avagy sem?
Másfél éve vagyok együtt a barátommal, szeretem, imádom, de nem vagyok boldog mellette. Folyton csak kötözködik, hogy ő mindent másképp csinálna, mindig okoskodik, azt mondja, hogy buta vagyok... utálja a háziállataimat, állandóan szidja őket. Azt mondja, hogy ő is szeret engem és sokáig együtt akar velem maradni, de egyszerűen elhanyagol és már nem érzem azt, amit kéne. Egy kis megbecsülést szeretnék, de nem kapok.
Ellenben van egy srác, aki 3. éve tetszik nekem, mellesleg a legjobb barátom, és egyre többet hív el magával, sokkal nyitottabb felém... úgy érzem, vele boldog lehetnék, de ahogy arra gondolok, hogy szakítok a barátommal, rögtön bőgök és már akkor nagyon hiányzik... 18/L
Akármennyire is szeretnék 1 pasit, ha utálja a háziállataimat, akkor egyből dobnám. Milyen ember az, aki utálja az állatokat?
Ráadásul a te pasidnak nem csak ez a baja az agyával..
Hú, mintha magamat hallanám fiatalabb koromban. :-)
Ne aggódj! El fog múlni a rossz érzés, de lépj mihamarabb, mert nem jó az ilyesmit húzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!