Hogyan tovább? Vidék avagy sem?
Most vagyok 12-es és lassan el kéne küldenem a lapot a jelentkezésemmel. Első helyre már meg van, a második a BGF lenne. Nem tudom, de olyan furi érzésem van afelől, hogy odajárjak, mintha kicsit sznob lennék, és úgy hisze, hogy ott az oktatás nem elég magas szintű. A testvérem felvetette a kérdést, hogy esetleg vidéken is tanulhatnék, pl Pécsen vagy Szegeden, de arról anyu hallani sem akar. Pedig szerintem az jobb lenne, mint a BGF. szerintetek mit csináljak, vagy hogyan próbáljam meggyőzni anyut arról, hogy koliba mehessek?
Bocsi, hogy ide írta, de itt kaphatok egyedül értelmes válaszokat :)
18L
18 vagy. Oda mész ahova akarsz!
Milyen duma ez, hogy oda mész ahova Ő mondja? Kérdezd meg kihez kell majd férjhez menned, hogy készülj rá kivel kell majd leélned az életedet vagy legyél NAGGYON határozott!
Egyszerűen kijátszhatod. Megmondod, hogy sajnos csak a Szegedire vettek csak fel. És nem akarsz halasztani.
Sok sikert! Üdw.
23/N
Egy idézettel válaszolnék:
"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!"
Csak úgy van értelme tanulni valamit ha szívesen tanulod, ha tényleg érdekel téged (és persze előreláthatólag majd meg fogsz tudni élni belőle).
A BGF-en magas színvonalú az oktatás, a legjobbak között van országos szinten az iskola, pl. Pécset kenterbe veri (gazdasági vonalról beszélek).
Egyébként milyen szakra mennél?
nem tudom, innen onnan, hogy az csak egy fősuli, meg ha bgf diplomád van, azzal nehéz elhelyezkedni...stb...:S :)
köszönöm a válaszokat, akkor marad a bgf :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!