Hogyan tovább? Vidék avagy sem?
Most vagyok 12-es és lassan el kéne küldenem a lapot a jelentkezésemmel. Első helyre már meg van, a második a BGF lenne. Nem tudom, de olyan furi érzésem van afelől, hogy odajárjak, mintha kicsit sznob lennék, és úgy hisze, hogy ott az oktatás nem elég magas szintű. A testvérem felvetette a kérdést, hogy esetleg vidéken is tanulhatnék, pl Pécsen vagy Szegeden, de arról anyu hallani sem akar. Pedig szerintem az jobb lenne, mint a BGF. szerintetek mit csináljak, vagy hogyan próbáljam meggyőzni anyut arról, hogy koliba mehessek?
Bocsi, hogy ide írta, de itt kaphatok egyedül értelmes válaszokat :)
18L
OK, fősuli, de mindenhol a BSC-képzést kapod :) Egyébként van már a BGF-en is mesterképzés, igaz, nem sok.
Az elhelyezkedésről annyit: láttam már több olyan álláshirdetést, amiben azt írták, hogy csak Corvinusos vagy BGF-es diplomával jelentkezzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!