Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most hogyan tovább, voltatok...

Most hogyan tovább, voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta, már nem szerelmes belém annyira mint az elején. Még mindig szeret, és velem akar lenni, de már nem annyira, mint évekkel ezelőtt.

Vagyis nem akar (egyelőre) szakítani, de engem ez annyira megviselt, hogy nem is tudom hogyan tovább. Ez csal egy hullámvölgy lenne, vagy már csak idő kérdése, és vége?

Én nagyon szeretem, jobban, mint az első időkben. Bele se tudok gondolni, hogy vége legyen, ezért én magamtól nem tudom itthagyni. :(

24L

2012. jan. 20. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a barátod szakítani fog minden leendő nőjével, amint almúlik a szerelem, akkor soha nem lesz tartós kapcsolata.

A szerelem elmúlása nem rajtunk múlik, hanem az agyan lejátszódó hormonális folyamatokon.

2012. jan. 20. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet csak hullámvölgy.

Mi 6éve vagyunk együtt, ebből 5éve házasok. A szerelem nem mindig azonos intenzítású. Hol jobban ég, hol kevésbé.

Ha azt mondta szeret és veled akar lenni, akkor kár ezen a kákán csomót keresni.

2012. jan. 20. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, a hiszti és az elkeseredés nem old meg itt semmit sem. Egy idő után minden kapcsolatban eljön ez a szakasz, ez nem jelenti, hogy vége lenne. Ne mássz rá, ne zaklasd ezzel. Csinálj közös programokat, járj a kedvében, szeresd de ne fojtsd meg. Helyre fog állni, ne aggódj.
2012. jan. 20. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem elmúlik. Vannak emberek, akik ezt el tudják fogadni, és biztonsággal megállapodnak. Viszont vannak olyanok is, akik nem akarják ezt elfogadni, és továbbra is hajtják a szerelmet. Ez utóbbi sosem fog teljes életet élni.

Ha ő ilyen, akkor ne bánd, hogy elmegy.

2012. jan. 20. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez nem volt szép tőle,hogy ezt így megmondta.Azért gondolhatta volna,hogy neked ez rosszul esik és megbánt vele.

Én ezt biztos nem mondanám el a páromnak.

Egy kapcsolatban a szerelem egy hullám völgy.Hol az egyik fél szereti jobban a másikat hol fordítva.De olvastam valahol,hogy egyszerre ritkán érzi a szerelmet ugyanúgy ugyan annyira két ember.

Legyél picit más,titokzatosabb,járj el sportolni.Legyél picit önállóbb,ne mindig a nyakán lógj.Érezze azt,hogy te egy főnyeremény vagy és simán 5 perc alatt találnál mást helyette.De ne mutasd ki,hogy megsértödtél és ne is hozd fel ezt a témát.

Rafináltan elérheted, hogy ismét beléd szeret.

2012. jan. 20. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom mindketten tapasztalatlanok vagytok a hosszú kapcsolatok terén... Ilyen egy átlagos hosszú kapcsolat. Néha max intenzitáson ég, néha nagyon kicsin, néha közepesen.. Innen derül ki, hogy mennyire szeretik egymást az illetők, hogy ezeket hogy kezelik. Mi 4 éve vagyunk együtt, már sok hullámvölgy volt, az első pár nagyon sírós, szenvedős volt, akkor is ha én (a lány) voltam kevésbé szerelmes, és akkor is, ha fordítva.. Az első két alkalomnál még közöltük egymással, mint ti, ami azt jelezte, hogy gőzünk sincs róla mi legyen, meg kell beszélni.. Ma már, a 4. évünk küszöbén nem szólunk ilyenekről, mert teljesen része lett a szerelmünknek, ami így jó. Így működik olajozottan a kapcsolat. Majd kitapasztaljátok. Ha meg nem, sajnos ez van, nem illetek össze.
2012. jan. 20. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!