Szerintetek higgyek neki? Voltatok már hasonló helyzetben?
Őszintén? Ne. Ha eddig nem tette meg, miért tenné meg most.
Ha valakivel meg akarod szakítani egy kapcsolatot nem várok azonnal megteszem.
Valószínűleg ő nem akar teljesen leválni a feleségétől.
Bár lehet, hogy ennek csak anyagi megfontolásai vannak, de akkor sem.
(fili)
Nem lehetsz ennyire naiv.
1 éve jártok. Hát beléd az biztos, hogy nem szerelmes mert akkor már elvált volna mint a villám.
Ne pazarold rá az időd mert azt veszed észre, hogy elröppentek az évek és csak kihasznált.
Az biztos hogy külön élnek ? Vagy csak téged akar szédíteni a pasi ?
Szerintem lépj ki még most ebből a kapcsolatból.
apám anno nem teketóriázott, amint összejött egy 20 éves csajjal nős emberként; a legutolsó gondolatai közt sem szerepelt, hogy talán fel kéne nevelnie a 2 hónapja született lányát, hanem azonnal csomagolt.
ez a pasi csak lyuknak használ, dobd a 3.14csába, vagy elégedj meg a helyzeteddel.
pasinak csak akkor lehet hinni, ha már ló legel a sírján.
én egyiknek sem hiszek, bár jól esnek a szép szövegeik, de tudom, hogy mindegyiket csak a farka irányít, képtelenek szerelmesnek lenni. helyén kezelem őket, és akkor élvezhető az élet :)
Felesleges ilyet kicsikarni, hogy ígérje meg hogy el fog válni. nem biztos hogy elfog. nekik ez a helyzet jelenleg kényelmes, mert gondolom macerás az anyagiakat elintézni, vagy pedig már egymás között elintéztek mindent, és úgy érzik nincs szükség a papírra. Ha külön élnek, akkor a házasságuknak vége.
Hogy mikor válnak el? ha valamelyiküknek akad annyira komoly kapcsolata, hogy össze akar azzal a másikkal házasodni. addig nem bolygatják a dolgot, mert feleslegesnek érzik.
Inkább olyasmit kell kérdezni a pasitól, hogy akar-e még gyereket. vagy meg kell neki mondani, hogy te majd szeretnél gyereket, és ő ebben partner szeretne-e lenni. Na erre fog valamit nyögni. vagy azt hogy persze, de ugye nem holnap akarod, vagy azt hogy, á ő már nem akar, és neki ez a helyzet megfelel.
nekem is volt régen egy kapcsolatom, külön éltek már 2 éve. azt mondta el fog válni, de azóta se váltak el :) ennek 5 éve. Viszont a pasi már 2 éve együtt él egy nővel, szóval annak a házasságnak egyebekben vége van. kényelemből nem vált el, és nyilván a másik nőt se akarja elvenni. az a csaj se akar gyereket, úgyhogy nem érdekli hogy papíron házas a pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!