Van aki még hasonló helyzetben van, hogy lehet ezt elviselni?
A nővéredtől nem tudsz segítséget kérni? Amúgy ez egyáltalán nem normális, szerintem jelentsd egy gyermekvédelmisnek (asszem 18 év alatt segít, de nem biztos :S), sok sikert!!! ^^
13/L
Szia! Sajnállak nagyon! Ugyan nem vagyok ilyen helyzetben, de van némi tapasztalatom ezügyben, mert nekem mindkét szülőm alkoholista volt, és csak 19 évesen sikerült elköltöznöm otthonról. 24 voltam, mire végre elváltak, azóta mindketten normálisabbak, és anyu már az alkoholproblémitól is megszabadult.
Bocsi, hogy tanács helyett kérdezek, de miért nem gondolod jó megoldásnak, hogy apukádhozz költözz? Vele sem jó a viszonyod? Írtad, hogy akkor anyukád kizárna az életéből, de a leírtak alapján ezt én nem látom akkora nagy katasztrófának. Sőt, lehet, hogy ez kicsit őt is ráébresztené, hogy ha így folytatja, elveszíthet téged.
"nem költözhetek apához mert anyám kitiltana az életéből"
Ha egyszer ilyen,amit leírtál,hát bizony nem érdekelne és mennék apámhoz.Ha jól kijösz a fateroddal,akkor nem értem miért gondolkozol ezen....
ez nagyon szomorú.. egyedül nem is igazán tudnál mit kezdeni ezzel a szituval, ráadásul még kiskorú is vagy..
nincs a közeletekben ún. Családsegítő központ? oda be lehet menni anyuci engedélye (vagy tudta) nélkül is.. am meg lehet, h apukáddal kéne vmit kitalálni, ha mást nem, akkor a helyezésedet kéne újratárgyalni.. lehet, h hülyén hangzik, de ha anyud ellen vallasz, akkor a bíróság is apudnak ítélne (már ha apud dolgozik és el tud tartani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!