Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ennyien éltek egyik...

Tényleg ennyien éltek egyik napról a másikra? Minden hónap elején legalább 5-6 kérdés van a mikor utalják a csp+gyes párost!

Figyelt kérdés
Mi sem vagyunk eleresztve sőt,és azt is elhiszem,hogy van olyan hónap ,hogy kevesebb marad!de számomra elképzelhetetlen hogy babával/gyerekekkel egyik hónapról a másikra éljünk...És 5 forint nem marad az utalásig....mi van ha beteg ne adj isten?vagy elromlik valami otthon?stb...
2012. ápr. 2. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tényleg ennyien élünk így. És még ennél is többen...
2012. ápr. 2. 12:49
 2/66 Bogyo110 ***** válasza:
100%
Szerintem se gondolnánk hogy mennyien élnek igy napról napra ! Sajnos! :-(
2012. ápr. 2. 12:51
 3/66 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen , és még többen akik ezt nem az interneten beszélik meg.....
2012. ápr. 2. 12:51
 4/66 anonim ***** válasza:
85%

Bizony!

Én 4 gyerkőccel vagyok itthon.Szinte egyik napról a másikra élünk.Keresem a munkát,de még vissza se írnak,pedig már elküldtem egy párra.

Sajnos rengetegen vagyunk így,hogy ennyire várjuk még ezt a kis kevés pénzt is!ELSZOMORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!

2012. ápr. 2. 12:53
 5/66 A kérdező kommentje:
komolyan elszomorító számomra ez.... nekünk csp+gyes a 11 hónapos fiam költségeire megy el...De még olyan nem volt,hogy ne maradt volna a hónap végére legalább 4000-5000 ft!
2012. ápr. 2. 12:53
 6/66 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokan élnek napról napra.

Barátnőmet elhagyta a férje, két gyerekkel ott maradt albérletben, és 70-80 ezerből élnek. Szerinted? Pont nem futja nekik hó végén gyógyszerre, de még kajára sem. A kisfiának meg visszatérő bronchitise van, lánya asztmás. Általában megveszi a gyógyszereket és alig esznek.

Sógornője és én is segítünk neki, de szerintem őt és és még ki tudja hány embert be kellene mutatni a TV-ben, hátha kapnának segítséget. Csak éppen túl sok embert kellene bemutatni...

2012. ápr. 2. 12:59
 7/66 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 15-e óta nincs egy fillérem se.Csak a párom kajajegye maradt, szerencsére az összegét nem csökkentették, csak a jellegét (ajándék utalvány).Most is (mint minden hónapban)eladogatom a gyerek kinőtt ruháit, játékait amikkel nem játszik.Úgyis neki veszek belőle mást, na meg kaját...Ma pl nem tudtam megvenni egy liter tejet se.Igen sajnos sokan vagyunk így, de most elvileg az április jobb lesz, ha meg jön végre a gyed kompenzáció visszamenőleg is.Talán kicsit talpra tudunk állni és nem csak azt számolgatjuk, hogy mikor mit tudunk enni.

Nem merek bele gondolni, hogy mi lenne, ha egyikünk megbetegedne, vagy történne valami váratlan.Mindenki így van ezzel, régen a párom családja is sokat segített, de most ők sincsenek eleresztve, van, hogy tőlünk kérnek kölcsön és fordítva.

Szerintem sokan vagyunk így és kérdezhetnék, hogy akkor miért vállaltunk gyereket?

Nos az én lányom 15 hónapos és mikor elhatároztuk, hogy jöhet, közel sem álltunk ilyen rosszul, pedig ugyanennyi volt a kasszában.Romlik a pénzünk, minden drágul.Ez van.

2012. ápr. 2. 13:01
 8/66 anonim ***** válasza:
100%
rengetegen elnek igy sajnos. Nallunk ha + kiadas van akkor hitelkartya. Aztan a karacsonykor a 13-dik fizetesbol ami nekem is meg a ferjemnek is jar betomjuk a hitalkartyat. Januarban kezdodik minden elolrol. Most pl a furdoba kell csempezni mert mar megesz a penesz. :(( Fizetesbol nem futja igy marad a hitelkartya es decemberben a szokasos visszafizetes. Csak leglabb egyszer tudnam a 13-dok fizetesemet legalabb valami masra kolteni. :(
2012. ápr. 2. 13:04
 9/66 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokan élnek így. És még ki tudja, mennyien vannak, akiknek számítógépre és internetre se futja, hogy itt tehessen fel kérdéseket.
2012. ápr. 2. 13:05
 10/66 anonim ***** válasza:
100%
Mi minden számlával 1 hónap csúszásban vagyunk, mindig az előzőt fizetem be fizetéskor,és állandóan jönnek a felszólító levelek és sms-ek,mert mindig van sajnos más kiadás. Mindig megfogadjuk,h először befizetünk minden számlát,és akkor beosztjuk,ami marad,de akkor nem maradna...
2012. ápr. 2. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!